Alla produkter
Upp till 10 % rabatt på kundvagnen!
Snabb leveranstid
Kvalitet till rimliga priser
Kompetenta och vänliga råd

Våra TOP-varumärken

Tunga hyllor, pallställ, lagerutrustning och mer

TOPREGAL erbjuder dig högkvalitativa hyllsystem som sträcker sig från tunga hyllor och pallställ till lagerutrustning och fabriksutrustning. Vårt motto när det gäller våra produkter och kundnöjdhet är: "Lagerutrustning direkt från tillverkaren i bästa kvalitet, till bästa pris - och med oslagbart korta leveranstider". TOPREGAL GmbH, med säte i Filderstadt nära Stuttgart, har varit den första anhalten för hantverkare när det gäller lagerutrustning, fabriksutrustning, industrihyllor, hyllsystem, kontorsmöbler, rengöringsutrustning och mycket mer sedan 2009. Urvalet av hyllsystem sträcker sig från tunga hyllor till packbord och multifunktionella arbetsbänkar. Under tunga hyllor hittar du ytterligare underkategorier som pallställ, breda hyllor och lagerhyllor, grenställ och vertikala hyllor särskilt för långa varor, däckställ och sluttande hyllor. Upptäck hela portföljen här i vår onlinebutik.

Förutom tunga hyllor erbjuder vi ett imponerande sortiment för företag, som vi ständigt utökar. Därför lönar det sig att titta in regelbundet för att se till att du inte missar några nya produkter, oavsett om det gäller transportutrustning, stegar, lyftutrustning eller gaffeltruckar. Som du kan se har vi mycket att erbjuda för horisontell och vertikal transport. Denna produktportfölj kompletteras av driftteknik, som inkluderar förpackningsmaskiner, sanitetsteknik och verkstadsteknik. I denna kategori hittar du t.ex. verktygsvagnar, en maskinskruvstycke, en professionell bandningsanordning, förpackningsmaterial som PP-tejp eller sträckfilm, handtorkar - och mycket mer. Du kan också hitta rengöringsutrustning i vår butik. Vi skiljer på kombiskurmaskiner, åkbara sopmaskiner och våt-/torrdammsugare. TOPREGAL täcker därför nästan alla rengöringsbehov.

Industrihyllor i bästa kvalitet

Var och en av våra industrihyllor och andra produkter bygger på mångårig erfarenhet och avancerad teknik för att säkerställa att vi alltid uppfyller våra höga kvalitetsstandarder. Alla industrihyllor testas i enlighet med DGUV-föreskrift 108-007, tidigare BGR 234, eller DIN EN 15512. Hyllorna från vår onlinebutik testas för belastning, styvhet och stabilitet under denna inspektion. De två kraftiga hyllställen, pallstället och grenstället, finns i varmförzinkat stål för utomhusbruk.

Lagringsutrustning: mobil och bärbar

Nästan alla hyllor i vår onlinebutik finns även som mobila hyllor. Några av de modeller som vi har konfigurerat, t.ex. det mobila däckstället eller det mobila förvaringsstället, hittar du i kategorin mobila hyllor & bord - även här finns en konfigurator som inte lämnar något övrigt att önska när det gäller kundanpassade mobila hyllor.

Vi går ett steg längre och inkluderar praktiska tillbehör och kompletteringar som verktygsskåp och förvaringsskåp. Därför erbjuder vi integrerade verktygsskåp och skåp för förvaringsställ och arbetsbänkar - naturligtvis även som mobila arbetsbänkar. Ytterligare tillbehör som slagskydd, påkörningsskydd, magnetband för hyllmärkning samt förvaringslådor med öppen front och förvaringslådor för sluttande hyllor hittar du i tillbehörssegmentet.

Anpassade dimensioner för lagerutrustning

Tunga hyllor från TOPREGAL finns tillgängliga i nästan alla storlekar. Även om vi redan har gjort många konfigurationer här i vår onlinebutik för lager- och företagsinredning, har du alltid möjlighet att sätta ihop ditt eget hyllsystem. I sektionen Hyllkomponenter & tillbehör hittar du bland annat tvärbalkar, upprättstående element för hyllor, hyllstöd och genomskjutningsskydd. Om du fortfarande inte hittar de mått du behöver med hjälp av pallställskonfiguratorn eller lagerställskonfiguratorn i vår onlinebutik, tveka inte att kontakta vår vänliga specialistpersonal. Vi ger dig gärna råd om dina alternativ.

Hyllinspektion för tunga hyllor

Låt vårt team utföra de lagstadgade inspektionerna av dina hyll or. På begäran kan vi även inspektera tunga metallhyllor som inte har köpts från oss. Boka en tid direkt för din nästa inspektion.

Industriella hyllor och rumssystem: Systematiska rumslösningar

Sedan en tid tillbaka erbjuder vi en förvaringsplattform som kan beställas online i tre storlekar och som vi levererar snabbt och bekvämt till dig. Efter planeringen kan monteringen i lagret eller produktionen snart börja. Lagerkontoret/masterkontoret är ett komplement till lagerplattformen, som lagerplattformar också ofta kallas. Även här kan du montera ett lagerkontor på bara en dag utan lång byggplanering, tack vare industriella hyll- och rumssystem med bara några få monteringssteg. Detta fungerar med vårt byggsätt med enkel panelplug-in-teknik.

Med den lättanvända hallkontorskonfiguratorn kan du på bara några minuter skapa ditt individuella huvudkontor framför ögonen på dig. Det är lika snabbt och enkelt som montering och leverans av denna speciella lösning för inomhusutrymmen.

Stöd användningen av ekologiska transportmedel till arbetsplatsen och erbjud skydd och komfort med lämpliga skydd. Vi erbjuder robusta cykelskydd med modern design som är idealiska för att skydda cyklar från väder och stöld. Våra rökskydd erbjuder rökare ett vind- och regnskyddat område. En extra höjdpunkt är en solcellsdriven LED-lampa med rörelsesensor, särskilt användbar under årets mörkare månader.

Komplettera hyllorna optimalt med kontorsmöbler från onlinebutiken

Där det finns ett lager finns det oftast ett kontor inte långt därifrån. Därför hittar du det du söker i vår shop, t.ex. i form av kontorsmöbler. Detta tillägg i sortimentet i vår onlinebutik för kontorsutrustning är ett idealiskt tillägg och baseras på förfrågningar från våra kunder och marknadsobservationer. Här erbjuder vi kategorierna receptionsdiskar för ett positivt första intryck i ditt företag. Under ett möte kan både gäster och medarbetare känna sig bekväma, arbeta produktivt vid det stora, funktionella konferensbordet och sitta bekvämt på de stapelbara utdragsstolarna i vår kategori konferensstolar.

Receptionsdiskarna finns i de två formerna VERA och PETRA. Båda möbelserierna finns tillgängliga hos oss i olika storlekar, färger och dekorer. Vi erbjuder även konferensborden ANJA och ELLA i olika storlekar: Det lilla skapar plats för tio personer, medan 18 personer kan sitta vid det stora konferensbordet. Båda konferensborden finns naturligtvis också som en komplett uppsättning med matchande moderna och stapelbara konferensstolar från MARINA-serien. Naturligtvis gäller det välbekanta TOPREGAL-mottot här: våra kontorsmöbler finns i lager för dig och kan därför levereras med kort varsel - till ett attraktivt pris och av hög kvalitet.

Vårt sortiment av kontorsmöbler kompletteras också av höj- och sänkbara skrivbord, som främjar både arbetsklimatet och hälsan hos ditt team. Att stå regelbundet under hela dagen minskar risken för ryggsmärtor och förbättrar hållningen. För detta ändamål erbjuder vi MILLA-stativet samt den motsvarande bordsskivan i olika storlekar och utföranden.

Solcellsteknik för hållbarhet på arbetsplatsen

Hållbarhet spelar en allt viktigare roll i affärer och företag. Vi utökar vårt sortiment av solcellsteknik enligt kriterierna effektivitet, miljökompatibilitet och hållbarhet för framtida generationer. Expansionen av detta område är särskilt viktigt för oss och vi ser en stor potential för teknik i företag, särskilt med den solenergi som genereras för användning av batteridrift istället för förbränningsmotorer.

Tanka med 100% grön el med en solcellsbaserad carport

Upplev revolutionen inom mobilitet med våra SoloPort solcellsburna carportar - En nyckel till hållbar energiproduktion. Våra solcellsburna carports är mästerverk i oberoende, eftersom de är helt fristående från det allmänna elnätet. Vi erbjuder carportarna i olika höjder, för elbilar och husbilar eller skåpbilar. Tack vare utvecklingens modularitet kan carportarna byggas ut efter behov med en tilläggsvariant. Taket på en solcellscarport är utrustat med 12 kraftfulla solcellsmoduler som levererar imponerande 420 Wp elproduktion per modul. Totalt genererar solcarporten en maximal effekt på 5 KW, vilket gör den till en effektiv och miljövänlig energikälla. Den robusta ramkonstruktionen av hållbara aluminiumprofiler ger optimalt skydd mot väder och vind och garanterar en lång livslängd. Taklutningen på 10 grader är idealisk för solenergiproduktion och maximerar carportens effektivitet.

Solcellstak för parkeringsplatser förvandlar din parkeringsplats till en grön energikälla

Tak för parkeringsplatser från SoloPort revolutionerar skyddet och skuggningen av fordon genom avancerad solteknik. Våra lösningar gör att du effektivt kan utnyttja solenergi och komma bort från traditionella fossila energikällor. Användningen av solenergi minskar inte bara CO₂-utsläppen genom att ersätta konventionella energikällor, utan bidrar också på ett avgörande sätt till att skydda miljön och bekämpa klimatförändringarna. Dessutom ger våra SoloPort-skyddstak ett tillförlitligt skydd för dina fordon mot regn, snö och starkt solljus, vilket inte bara ökar livslängden på dina fordon utan också förbättrar komforten för användarna.

Teknisk driftutrustning från TOPREGAL

Förutom transportutrustning och pallställ, lagerställ eller grenställ används även förpackningsmaterial, bandningsutrustning och inslagningsmaskiner inom lagerlogistik. Från manuella bandningsverktyg till pallemballeringsmaskiner, vår onlinebutik för affärsmaskiner har alla typer av förpackningsmaskiner i detta sortiment. Det finns också ett stort urval av verktyg som du kan förvara i verktygsvagnar och verktygslådor. Materialflödet stöds optimalt av denna tekniska utrustning. Precis som med alla andra artiklar i vår onlinebutik för lagerutrustning lägger vi stor vikt vid hållbarhet. Därför hittar du inga maskiner som drivs med bensin eller diesel hos TOPREGAL. Istället förlitar vi oss på eldrift för dessa enheter. Detta skyddar alla teammedlemmar som arbetar med dessa maskiner samt miljön.

Rengöringsutrustning - en ren lösning för ditt företag

Utbudet av rengöringsutrustning under varumärket wipeket har allt. Här hittar du kombiskurmaskiner, åkbara sopmaskiner och våt-/torrdammsugare. Var och en av dessa maskiner har sina egna styrkor. Den lilla bakåtgående SWM30-skurmaskinen är lättmanövrerad och kompakt, vilket gör den idealisk för smala gångar och smala rader av lagerhyllor. Den stora åkbara sopmaskinen AKM80 imponerar å andra sidan med sin särskilt höga rengöringsprestanda och kan användas både inomhus och utomhus. Alla våra maskiner är flexibla och prisvärda.

Städmaskinerna är dessutom så tysta som möjligt och kan därför användas i en mängd olika miljöer: I stormarknaden, på lagret, i produktionen, på sjukhus och i andra offentliga lokaler. Våra rengöringsmaskiner är helt utsläppsfria och driver därmed på energiomställningen och hållbarheten.

Se vårt utbud av olika typer av affärsutrustning själv!

...läs mer