+++ Fira 15 år av TOPREGAL med oss - i april: 15% extra rabatt - upp till 58% besparingar möjliga! +++

Alla produkter

Betalningsmetoder

Här hittar du en översikt över de betalningsmetoder som TOPREGAL erbjuder dig. Beroende på leveransland erbjuder vi olika betalningsformer som du kan välja mellan under beställningsprocessen.

Alla betalningsmetoder i TOPREGALs onlinebutik

  • Banköverföring minus 2 % rabatt
  • PayPal
  • Kreditkort (VISA, Mastercard)

Bankuppgifter

Betalningsmottagare: TOPREGAL GmbH Betalningsgrund: No. (A-xxxxx) IBAN: DE42100400000270010200 BIC: COBADEFF


Våra betalningsmetoder i detalj


Banköverföring (minus 2 % rabatt)

Vi skickar dig en proformafaktura via e-post. Efter mottagandet av betalningen överlämnas varorna omedelbart till speditören/rederiet. Alternativt kan du skicka oss en banköverföringssedel för att påskynda processen. Efter att varorna har levererats får du en slutlig PDF-faktura.


Paypal

Med PayPal-betalningsvillkoret behandlas betalningen i samband med beställningsprocessen. Du behöver ett PayPal-konto för att logga in under beställningsprocessen och betala beloppet direkt eller välja det alternativet om PayPal erbjuder delbetalning. Vi skickar fakturan till dig via e-post efter att vi har mottagit din beställning. Därefter överlämnas varorna omedelbart till speditören/rederiet.


Kreditkort

Om du väljer betalningsalternativet kreditkort kommer betalningen att behandlas under beställningsprocessen. Omedelbart efter att beställningen har gjorts kommer det angivna kreditkortet (Visa eller Mastercard) att debiteras för fakturabeloppet. Vi skickar fakturan till dig via e-post efter att vi har mottagit beställningen. Därefter överlämnas varorna omedelbart till speditören/rederiet. Överföringen av dina kreditkortsuppgifter sker via TLS (Transport Layer Securiy), efterföljaren till SSL (Secure Sockets Layer) och är därför säker. Om du returnerar varan kommer ditt kreditkort att krediteras.