Alla produkter

Carports

Header
Filtrera resultat
×

Pris / kr

Version11 artiklar

Utsikten
Jämför
Maximalt 4 produkter kan jämföras samtidigt.
24.148,85 kr
plus 25% moms
Leveranstid 3 - 5 arbetsdagar
Frakt 2289,- kr en gång per order
Jämför
Maximalt 4 produkter kan jämföras samtidigt.
54.048,85 kr
plus 25% moms
Leveranstid 3 - 5 arbetsdagar
Frakt 2289,- kr en gång per order

PV-carport - energieffektivt skydd för din bil

TOPREGAL erbjuder högkvalitativ solteknik för skuggning och väderskydd för fordon under varumärket SoloPort. Tanka med solenergi och förbli oberoende av fossila bränslen, även när du genererar elektricitet. Användningen av solenergi bidrar till att minska CO₂-utsläppen genom att ersätta fossila bränslen. Detta är ett viktigt steg i kampen mot klimatförändringarna och för att skydda vår miljö. Men även fordonen är skyddade: Carporten med solcellstak skyddar dina fordon från väder och vind, t.ex. regn, snö och direkt solljus. Detta kan förlänga fordonens livslängd och förbättra användarkomforten.

Tanka med 100 % grön el med en carport med solceller

Upplev revolutionen inom mobilitet med våra SoloPort solcellsdrivna carportar - En nyckel till hållbar energiproduktion. Våra solcellsdrivna carportar är mästerverk i oberoende, eftersom de är helt fristående från det allmänna elnätet. Taket på en solcellscarport är utrustat med 12 kraftfulla solcellsmoduler som genererar imponerande 420 Wp el per modul. Totalt genererar solcarporten en maximal effekt på 5 kW, vilket gör den till en effektiv och miljövänlig energikälla. Den robusta ramkonstruktionen av hållbara aluminiumprofiler ger optimalt skydd mot väder och vind och garanterar en lång livslängd. Taklutningen på 10 grader är idealisk för solenergiproduktion och maximerar carportarnas effektivitet.

Autark


Självförsörjande

Effizient


Effektiva

Nachhaltig


Hållbar

Wettergeschützt


VäderbeständigaVåra andra solcellsprodukter är inte bara energieffektiva utan också snygga. Upptäck kategorierna Solcellsteknik & Tak för parkeringsplatser nu och låt solen arbeta för dig!

...läs mer