Alla produkter
Upp till 10 % rabatt på kundvagnen!
Snabb leveranstid
Kvalitet till rimliga priser
Kompetenta och vänliga råd

Våra TOP-varumärken

Tunga lagerinredningar, pallställ, lagerutrustning och mer

Från tunga hyllor till pallställ till lagerutrustning och fabriksutrustning, TOPREGAL erbjuder dig högkvalitativa hyllsystem. Vårt motto när det gäller våra produkter och kundnöjdhet är: "Lagerutrustning direkt från tillverkaren i bästa kvalitet, till bästa pris - och med oslagbart korta leveranstider". Sedan 2009 har TOPREGAL GmbH, med säte i Filderstadt nära Stuttgart, varit den första adressen för hantverkare när det gäller lagerutrustning, fabriksutrustning, industrihyllor, hyllsystem, kontorsmöbler, rengöringsutrustning och mycket mer. Urvalet av hyllsystem sträcker sig från tunga hyllor till packbord och multifunktionella arbetsbänkar. Under tunga hyllor hittar du ytterligare underkategorier som pallställ, breda hyllor och lagerhyllor, grenställ och vertikala hyllor särskilt för långa varor, däckställ samt sluttande golvhyllor. Upptäck hela portföljen här i vår onlinebutik.

Förutom tunga hyllor erbjuder vi ett imponerande sortiment av produkter för företag, som vi ständigt utökar. Så det är värt att kolla in regelbundet för att se till att du inte missar några nya produkter, oavsett om det gäller transportutrustning, stegar, lyftutrustning eller gaffeltruckar. Som du kan se har vi mycket att erbjuda för horisontell och vertikal transport. Denna produktportfölj kompletteras av driftteknik, som inkluderar förpackningsmaskiner, sanitetsteknik och fabriksteknik. I denna kategori hittar du t.ex. verktygsvagnar, en maskinskruvstycke, ett professionellt bandningsverktyg, förpackningsmaterial som PP-band eller sträckfilm, handtorkar - och mycket mer. Du kan också hitta rengöringsutrustning i vår butik. Vi skiljer mellan kombiskurmaskiner, åkbara sopmaskiner och våt- och torrdammsugare. På så sätt täcker TOPREGAL nästan alla rengöringsbehov.

Industrihyllor i bästa kvalitet

Var och en av våra industrihyllor, liksom våra andra produkter, är resultatet av många års erfarenhet och sofistikerad teknik, så att vi alltid uppfyller våra höga kvalitetsstandarder. Alla industrihyllor testas i enlighet med DGUV föreskrift 108-007, tidigare BGR 234, och DIN EN 15512. Hyllställen från vår onlinebutik testas för belastning, styvhet och stabilitet under denna inspektion. De två kraftiga hyllställen, pallstället och grenstället, finns tillgängliga för utomhusbruk i varmförzinkat stål.

Lagringsutrustning: mobil och flyttbar

Nästan alla hyllor från vår onlinebutik finns även som mobila hyllor. Några av våra konfigurerade modeller, t.ex. den mobila däckhyllan eller den mobila lagerhyllan, hittar du i kategorin Mobila hyllor & bord - även här finns en konfigurator som inte lämnar något övrigt att önska för en individuell mobil hylla. Vi tänker lagerutrustning längre och inkluderar användbara tillbehör samt tillägg som verktygsskåp och skåp. För lagerhyllor och arbetsbänkar erbjuder vi därför integrerbara verktygsskåp och skåp - naturligtvis också som en mobil arbetsbänk. Ytterligare tillbehör som slagskydd, påkörningsskydd, magnetband för hyllmärkning samt förvaringslådor med öppen front och förvaringslådor för sluttande hyllor hittar du i tillbehörssegmentet.

Anpassade dimensioner för lagerutrustning

Kraftiga hyllor från TOPREGAL finns i nästan alla storlekar. Även om vi redan har gjort många konfigurationer här i vår onlinebutik för lager- och affärsutrustning, har du alltid möjlighet att sätta ihop ditt eget hyllsystem. I sektionen Hyllkomponenter & tillbehör hittar du bland annat tvärbalkar, upprättstående element för hyllor, hyllstöd och genomskjutningsskydd. Om du fortfarande inte hittar de mått du behöver med hjälp av pallställskonfiguratorn eller lagerställskonfiguratorn i vår onlinebutik, tveka inte att kontakta vår vänliga specialistpersonal. Vi ger dig gärna råd om dina alternativ.

Skydd

Stöd användningen av ekologiska transportmedel till arbetsplatsen och erbjud skydd och komfort med lämpliga skydd. Vi erbjuder robusta cykelskydd med modern design som är idealiska för att skydda cyklar från väder och stöld. Våra rökskydd erbjuder rökare ett vind- och regnskyddat område. En ytterligare höjdpunkt är en solcellsdriven LED-lampa med rörelsesensor, särskilt användbar under den mörka årstiden.

Kontorsmöbler: det perfekta komplementet till vårt utbud av lagerutrustning

Där det finns ett lager finns ofta ett kontor. Införandet av produktsortimentet för kontorsmöbler har visat sig vara ett idealiskt tillägg till TOPREGAL och har inspirerats av kundförfrågningar och marknadsfeedback. Våra högkvalitativa receptionsdiskar ger ett positivt första intryck på dina kunder. Men det är inte allt: Gäster och anställda känner sig också mycket bekväma vid efterföljande möten och kan arbeta produktivt vid det rymliga och funktionella mötesbordet samtidigt som de sitter hälsosamt och särskilt bekvämt på våra fribärande stolar från kategorin konferensstolar.

Receptionsdiskarna finns i två varianter: VERA-möbelserien och PETRA-möbelserien. Båda möbelserierna finns i olika storlekar, färger och dekorativa ytbehandlingar. Konferensbordet (ANJA med kabelschakt och ANJAi med induktionsladdningsytor) finns också i två storlekar: det "lilla" har plats för 10 personer och det "stora" för 14 personer. Naturligtvis erbjuder vi också ett komplett set bestående av ett konferensbord med matchande stapelbara konferensstolar från MARINA-serien.

Våra höj- och sänkbara skrivbord förbättrar inte bara arbetsmiljön, utan även dina anställdas hälsa. Att stå regelbundet under dagen minskar risken för ryggsmärtor och förbättrar hållningen. För detta ändamål erbjuder vi MILLA-ramen och den tillhörande bordsskivan i olika storlekar och utföranden. TOPREGALs motto gäller även här: våra kontorsmöbler finns på lager, så vi kan leverera dem snabbt.

Övertyga dig själv om vårt nya sortiment av kontorsmöbler.

Teknisk driftsutrustning för yrkesverksamma på lagret.

Lagerlogistik kräver mer än bara transportutrustning och hyllor. Förpackningsmaterial, stängselutrustning och förpackningsmaskiner används också. Vi har alla typer av förpackningsmaskiner i det här sortimentet, från manuella bandningsverktyg till pallavvecklare. Dessutom finns det ett stort urval av verktyg som kan förvaras i verktygsvagnar och verktygslådor. Detta område av verkstadstekniken kompletteras av våra praktiska pallinpackare, som kan användas för att snabbt och enkelt slå in och säkra pallar. Dessa och alla andra TecMaschin-produkter är också inriktade på hållbarhet. Det är därför du inte hittar några bensin- eller dieseldrivna maskiner här: alla drivmedel är uteslutande elektriska. Detta skyddar alla anställda som arbetar med dessa maskiner och miljön.

Rengöringsutrustning - en ren lösning för ditt företag

Rengöringsutrustningen i varumärket wipeket har allt. Här hittar du skrubbar-sugmaskiner, sopmaskiner och dammsugare för vått och torrt arbete. Var och en av dessa maskiner har sina egna styrkor. Den lilla SWM30-skrubben är kompakt och lättmanövrerad, vilket gör den idealisk för smala gångar och rader av hyllor. Å andra sidan imponerar den stora åkbara sopmaskinen AKM80 med sin utmärkta rengöringsprestanda och kan användas för rengöring både inomhus och utomhus. NTS80 vått- och torrsugaren kan ta bort även de minsta metallpartiklarna från alla typer av ytor med sina 3 000 watt. Alla våra maskiner är flexibla och prisvärda.

Våra rengöringsmaskiner är också mycket tysta och kan därför användas enskilt eller i kombination på många olika områden: stormarknader, lager, produktionsanläggningar, sjukhus och andra offentliga lokaler. Det är också intressant att notera att våra rengöringsmaskiner fungerar helt utsläppsfritt, vilket är ytterligare ett steg mot energieffektivitet och hållbarhet.

Övertyga dig själv om vårt breda utbud av företagsutrustning.

...läs mer