Upp till 10 % rabatt på kundvagnen!
Snabb leveranstid
Kvalitet till rimliga priser
Kompetenta och vänliga råd

TOPREGAL. Din adress för transport-, rengörings- och lagringsutrustning

När det gäller våra produkter och maximal kundnöjdhet är vårt motto: "Lagringsteknik direkt från tillverkaren i högsta kvalitet, till bästa pris och med oslagbara leveranstider". TOPREGAL GmbH med säte i Filderstadt nära Stuttgart har sedan 2009 varit den första adressen för distributörer av lagerutrustning, kontorsmöbler, driftteknik, städutrustning och mycket mer. I avsnittet tunga hyllor hittar du våra karmställ och hyllställ. Under de senaste åren har vi byggt upp ett imponerande utbud av lagringstekniska produkter för företag, som hela tiden växer. Besök oss regelbundet och upptäck våra nya produkter. Transportutrustning, stegar, lyftanordningar, gaffeltruckar: vi har mycket att erbjuda för horisontell och vertikal transport. Denna produktportfölj kompletteras av TecMaschins industriteknik, som omfattar förpackningsmaskiner, sanitetsteknik och fabriksteknik. Här hittar du verktygsvagnar, bandningsutrustning, handtorkare, strålkastare för utomhusbruk och mycket mer. Du kan också köpa rengöringsutrustning i vår butik. Vi skiljer mellan skrubbar, sopmaskiner med åkpåse och dammsugare för vått och torrt bruk. Vårt varumärke wipeket täcker alltså nästan alla rengöringsfall.

Hyllor av professionell kvalitet

Decennier av erfarenhet och teknisk uppfinningsrikedom ligger bakom var och en av våra hyllor och produkter för att säkerställa att våra höga kvalitetskrav uppfylls. Alla våra ställningar och hyllor testas enligt DGUV 108-007 (tidigare BGR 234) eller DIN EN 15512. Dessa certifieringar garanterar att våra hyllor är lastbärande, styva och stabila.

Kontorsmöbler: det perfekta komplementet till vårt utbud av lagerutrustning

Där det finns ett lager finns ofta ett kontor. Införandet av produktsortimentet för kontorsmöbler har visat sig vara ett idealiskt tillägg till TOPREGAL och har inspirerats av kundförfrågningar och marknadsfeedback. Våra högkvalitativa receptionsdiskar ger ett positivt första intryck på dina kunder. Men det är inte allt: Gäster och anställda känner sig också mycket bekväma vid efterföljande möten och kan arbeta produktivt vid det rymliga och funktionella mötesbordet samtidigt som de sitter hälsosamt och särskilt bekvämt på våra fribärande stolar från kategorin konferensstolar.

Receptionsdiskarna finns i två varianter: VERA-möbelserien och PETRA-möbelserien. Båda möbelserierna finns i olika storlekar, färger och dekorativa ytbehandlingar. Konferensbordet (ANJA med kabelschakt och ANJAi med induktionsladdningsytor) finns också i två storlekar: det "lilla" har plats för 10 personer och det "stora" för 14 personer. Naturligtvis erbjuder vi också ett komplett set bestående av ett konferensbord med matchande stapelbara konferensstolar från MARINA-serien.

Våra höj- och sänkbara skrivbord förbättrar inte bara arbetsmiljön, utan även dina anställdas hälsa. Att stå regelbundet under dagen minskar risken för ryggsmärtor och förbättrar hållningen. För detta ändamål erbjuder vi MILLA-ramen och den tillhörande bordsskivan i olika storlekar och utföranden. TOPREGALs motto gäller även här: våra kontorsmöbler finns på lager, så vi kan leverera dem snabbt.

Övertyga dig själv om vårt nya sortiment av kontorsmöbler.

Teknisk driftsutrustning för yrkesverksamma på lagret.

Lagerlogistik kräver mer än bara transportutrustning och hyllor. Förpackningsmaterial, stängselutrustning och förpackningsmaskiner används också. Vi har alla typer av förpackningsmaskiner i det här sortimentet, från manuella bandningsverktyg till pallavvecklare. Dessutom finns det ett stort urval av verktyg som kan förvaras i verktygsvagnar och verktygslådor. Detta område av verkstadstekniken kompletteras av våra praktiska pallinpackare, som kan användas för att snabbt och enkelt slå in och säkra pallar. Dessa och alla andra TecMaschin-produkter är också inriktade på hållbarhet. Det är därför du inte hittar några bensin- eller dieseldrivna maskiner här: alla drivmedel är uteslutande elektriska. Detta skyddar alla anställda som arbetar med dessa maskiner och miljön.

Rengöringsutrustning - en ren lösning för ditt företag

Rengöringsutrustningen i varumärket wipeket har allt. Här hittar du skrubbar-sugmaskiner, sopmaskiner, högtrycksrengörare och dammsugare för vått och torrt arbete. Var och en av dessa maskiner har sina egna styrkor. Den lilla SWM30-skrubben är kompakt och lättmanövrerad, vilket gör den idealisk för smala gångar och rader av hyllor. Å andra sidan imponerar den stora åkbara sopmaskinen AKM80 med sin utmärkta rengöringsprestanda och kan användas för rengöring både inomhus och utomhus. NTS80 vått- och torrsugaren kan ta bort även de minsta metallpartiklarna från alla typer av ytor med sina 3 000 watt. Högtryckstvätten HDR150 tar bort även den svåraste smutsen från golv och väggar med sin justerbara vattenstråle. Alla våra maskiner är flexibla och prisvärda.

Våra rengöringsmaskiner är också mycket tysta och kan därför användas enskilt eller i kombination på många olika områden: stormarknader, lager, produktionsanläggningar, sjukhus och andra offentliga lokaler. Det är också intressant att notera att våra rengöringsmaskiner fungerar helt utsläppsfritt, vilket är ytterligare ett steg mot energieffektivitet och hållbarhet.

Övertyga dig själv om vårt breda utbud av företagsutrustning.

...läs mer