Alla produkter

Minimum

Minsta byggnadsvolymer för lager- och pallställ från TOPREGAL

Den exklusiva möbelbutiken minimum utökar logistiken för nätbutiken och Quick Ship-lagret utöver de befintliga butikerna i Berlin. Centrum är en gammal tegelhall vid Havelfloden med lager- och pallställ från TOPREGAL.

Platsens exklusivitet och historia är uppenbar för alla som svänger in på Telegrafenweg i Berlin-Haselhorst. I slutet av gatan, direkt vid Havel, ligger den före detta preussiska krutfabriken. Du sänker oundvikligen hastigheten för att först ta in storleken på det 25 000 kvadratmeter stora området. Arkitekten Ingo Pott från Berlin marknadsför området som "Berlins plats för original".

Det är därför logiskt att minsta mängd också har funnits på platsen sedan 2013. I det före detta varvets lagerlokal har premiumsegets återförsäljare av möbeldesign hyrt en nästan 600 kvadratmeter stor och upp till sex meter hög industrilokal i tegel. Ursprungligen användes hallen främst som en plats för tillfälliga försäljningskampanjer. Och som lager för så kallade "begagnade produkter", dvs. utställningar. När allt kommer omkring är möbler och inredningar för det kundsegment som minimalt riktar sig till oftast skräddarsydda och unika.

Under tiden har den minsta platsen på Havel omvandlats till ett klassiskt lager för nya varor. Den nödvändiga Förvaringshyllor och Pallställ tillhandahölls av TOPREGAL. "Förutom de jämförelsevis låga priserna gillade vi särskilt att TOPREGALs webbplats innehöll konkret information för vår grova kalkyl", säger Thiemo Zielinski. Den 34-årige e-handelsexperten kunde på så sätt avgöra hur många lager- och pallställ som skulle få plats i lagret. Med förbehållet att endast en elektrisk myr får användas i stället för en gaffeltruck. I tre beställningar beställde minimum slutligen cirka 120 meter pallställ med en höjd på 4,5 meter och nästan 40 meter lagerställ med en höjd på 2,5 meter.

Transparenta priser

"På TOPREGAL fokuserar vi på öppenhet utöver förmånliga priser och säkra hyllsystem. Detta innebär också att vi lägger ut kompletta erbjudanden inklusive tillbehör och monteringsmaterial på Internet för praktiskt taget alla möjliga hyllvarianter", betonar Timo Munz. 31-åringen har arbetat för oss på fältet mellan Emsland och Usedom sedan 2017. Det faktum att Elmshorns invånare redan i över tio år har sysslat med upprättprofiler, tvärbalkar för hyllor och vikter av lagerhyllor/viddäckshyllor och kragar blir uppenbart bara genom att lyssna på honom.

minimum setzt auf Regale von TOPREGAL

Om det skulle uppstå ytterligare behov av lagerkapacitet i framtiden har Timo Munz redan beskrivit olika möjligheter: För att minimalt kunna utnyttja maximalt standardutrymme kan ett alternativ vara att omvandla avstånden mellan raderna av pallställ. Genomkörningshyllor som ska konverteras. Å andra sidan skulle det vara mer lovande och i slutändan billigare att bygga en andra våning för förvaringsställen i den främre delen av hallen. Plattform för lagring som en andra nivå för förvaringsställen i hallens främre del. På så sätt kan hela lagerlokalens höjd utnyttjas optimalt.

minimum nutzt den Standort in Berlin-Haselhorst für die Logistik und als Quick Ship Lager für besonders beliebte Artikel.
minimum använder platsen i Berlin-Haselhorst för logistik och som ett lager för snabba leveranser av särskilt populära artiklar.
An der Havel in Berlin-Haselhorst liegt die ehemalige preußische Pulverfabrik Berlins plats för original: Den före detta preussiska krutfabriken ligger direkt vid floden Havel i Berlin-Haselhorst.
und 120 Meter Palettenregale und knapp 40 Meter Lagerregale
minimum har beställt cirka 120 meter pallställ och nästan 40 meter lagerställ från TOPREGAL.
600 Quadratmeter große Industriehalle aus Backstein I det före detta varvets lagerlokaler har återförsäljaren av möbeldesign i premiumsegmentet hyrt en nästan 600 kvadratmeter stor industrilokal i tegel.

minimum grundades 1999 som en möbel- och inredningsbutik för premiumsegmentet i Berlin. Förutom Stilwerk i Charlottenburg finns minimum i huvudstaden på totalt tre ställen i Mitte och Kreuzberg. Den cirka 600 kvadratmeter stora tegelhallen på platsen för den före detta preussiska pulverfabriken i Berlin-Haselhorst används för logistik och som ett lager för snabba leveranser av särskilt populära varor. www.havelwerke.de www.minimum.de