Alla produkter

Pallhylla tillbehör

Header

Vår service är lika stabil som våra ställningar. Förutom de typiska kompletta erbjudandena och en självkonfigurerad lösning för våra pallställen erbjuder vi naturligtvis också enskilda delar och matchande tillbehör för din förvaringslösning. Vi skiljer mellan kategorierna pallställsställning, tvärbalkar och stöd samt säkerhetsrelevanta tillbehör. Det spelar ingen roll vad du behöver som tillägg eller eftermontering till ditt pallställ: Här hittar du den till det vanliga rättvisa TOPREGAL-priset och det kvalitetslöfte som vårt företag står för.

Välj passande pallhylla typ:

Stolpar för pallställ: Vad du behöver veta

Du kan få våra pallställ i höjder mellan 200 cm och 750 cm. Beroende på höjden på ditt lager, din butik eller ditt byggvaruhus hittar du det du söker här. Med en viklast på mellan 9000 kg (PR4500 / PR9000) och 15000 kg (PR15000) kan du också välja den rackhöjd som bäst håller dina varor. De finns också i två olika djup för att utnyttja det tillgängliga utrymmet på bästa sätt utan att begränsas av begränsat utrymme. Våra pallställ kan också placeras utanför byggnader. Tack vare den varmförzinkade ytan klarar våra speciella rostfria pallställsstolpar även de mest ogynnsamma väderförhållanden. Placera dig på ett säkert sätt. Med pallställsstolparna från TOPREGAL.

Stolpar för pallställ: Vad du behöver veta

TOPREGALs pallställsbalkar finns i tre längder (180 cm, 270 cm, 360 cm) och uppfyller den viktigaste uppgiften i lagret: de tar upp lasten. Och inte för lite: hyllbelastningen varierar mellan 2000 kg och 4500 kg maxvikt, beroende på fackverkslängd och pallställstyp. Detta innebär att särskilt tunga föremål på europaletter kan lagras i professionella pallställ. Den okomplicerade monteringen med hjälp av fäststiften som hakar fast i pallställets stolpar gör det särskilt enkelt att montera och eftermontera dessa kraftiga ställningar och tvärbalkar. Även här är det materialet som avgör platsen för användning: PR4500 och PR9000 tvärbalkarna finns även i varmförzinkade versioner. Detta innebär att ingenting står i vägen för utomhusförvaring. Låt vikterna lyftas med pallställsbalkarna från TOPREGAL.

Stöd för pallställ: Vad du behöver veta

Stöd av trä, stål, galler och trådnät. TOPREGAL hyllstöd för våra pallställ är lika mångsidiga som deras användningsområden. För förvaring av enbart europaletter är det möjligt att klara sig utan hyllstöd. Men så snart smådelar, öppna förvaringslådor, resväskor eller andra förpackningar som inte motsvarar de typiska måtten måste förvaras blir det svårt att förvara dem utan hyllstöd. De enskilda hyllmaterialen och ytbehandlingarna har sina egna speciella egenskaper. Trähyllan är till exempel attraktiv om lätta föremål förvaras i torra rum. Om brandbelastningen i en byggnad är för hög finns det också mer motståndskraftiga material, t.ex. ett galler av varmförzinkat stål. De kan också användas i korrosiva miljöer. Våra TOPREGAL-experter ger dig också gärna råd när det gäller att välja ett optimalt pallställsunderlag.

Säkerheten först

Ett pallställ kommer sällan ensamt. Förutom ett hyllsystem används vanligtvis truckar, t.ex. gaffeltruckar, höglyftsbilar eller till och med höghastighetsbilar, för att underlätta det dagliga arbetet i lagret. För att skydda ställningsstolparna och de nedre delarna av dina ställningar från kollisioner behöver du säkerhetsrelevanta tillbehör som kollisionsskyddspollare, ett U- eller L-format kollisionsskydd eller till och med ett helt kollisionsskydd. Detta skyddar inte bara dina hyllor och de varor och råvaror som förvaras i dem. Användning av lämplig skyddsutrustning föreskrivs också i DGUV 108-007. Även krockskyddsplankorna och kollisionsgrindarna fästs enkelt i golvet med bultförankringar. Dessa säkerhetsanordningar är TÜV-testade och uppfyller alla relevanta standarder och föreskrifter från lagstiftaren. Ta det säkra före det osäkra med de säkerhetsrelaterade tillbehören från TOPREGAL.

Ytterligare tillbehör

Bakre vägg i nät, trumstöd, distans och lastfördelare. TOPREGALs övriga tillbehör är lika varierande som de lagrade varorna. Du kan till exempel förhindra att varor faller ut på baksidan av hyllan med hjälp av en nätbakpanel eller använda trumstödet för att placera trummor i ett pallställ som annars skulle ta upp enormt mycket plats på golvet. Vi har också sumpbrickor i två olika storlekar i vårt sortiment för att matcha våra trumstöd. Med hjälp av distanser och lastfördelare kan ytterligare funktioner i ett pallställ förverkligas. På så sätt kan flera hyllor placeras bakom varandra eller fästas på väggen. Med lastfördelaren ser du till att enskilda föremåls vikt fördelas bättre på tvärstängerna och därmed på rackets bärande element. Detta gör att hyllorna kan bära en tyngre last. Det är bäst att rådgöra med våra TOPREGAL-experter för att hitta den bästa hylllösningen för dig bland dessa olika alternativ.

...läs mer