Alla produkter

Läger

20 000 m² lagringsutrymme i Filderstadt (BW) och ytterligare 10 000 m² lagringsutrymme i Wesel (NRW) - och sedan sommaren 2022 ytterligare 20 000 m² fördelade på fyra hallar för lagring och produktion i Pasewalk (MV). Lagren är fullt utrustade och större delen av TOPREGALs produktsortiment finns på plats.

lagringsutrymme i Filderstadt

Även stora mängder är omedelbart tillgängliga - på så sätt säkerställer vi snabba leveranser till våra kunder i Tyskland, Österrike, Schweiz och många andra europeiska länder. Även stora beställningar med kort varsel hanteras utan vidare med lagret.

Alla beställningar kan hämtas med kort varsel (48 timmar) från våra lagerlokaler i Baden-Württemberg, Nordrhein-Westfalen och Mecklenburg-Vorpommern. Vår lagerpersonal lastar gärna varorna packade på europaletter i ditt fordon. På begäran informerar vi dig naturligtvis om varornas förpackningsstorlek och vikt för att planera din egen hämtning . Och det bästa är att de som själva hämtar varorna får 5 % rabatt på nettoförsäljningspriset.

Vi välkomnar dig gärna till vårt utställningsrum/lager för en produktinspektion efter överenskommelse och för att ge dig personlig rådgivning av en av våra säljare.

Utsikt i ett av våra lager Utsikt i ett av våra lager

Sammanställning av en order med en gaffeltruck Sammanställning av en order med en gaffeltruck

Vill du ha mer information om frakt? Vi har förklarat fraktprocessen, fraktkostnader och annan användbar information på sidan Frakt som vi har sammanställt för dig.