Alla produkter

Rengöringsmaskiner tillbehör

Header

Tillbehören till rengöringsmaskinerna är lika mångsidiga som rengöringsmaskinerna från wipeket. Tillbehören och reservdelarna passar våra rengöringsmaskiner på bästa möjliga sätt: Bland dem finns utbytbara borstar för våra skrubbar och sopmaskiner, olika tillbehör och slangar för våra våttorkdammsugare samt ett stort urval av polerskivor.

Filtrera resultat
×

Pris / kr

typ
Modell


39 artiklar

Utsikten
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Bästsäljare
Multi-blått rengöringsmedel
Jämför
Maximalt 4 produkter kan jämföras samtidigt.
688,85 kr
plus 25% moms
Leveranstid 3 - 5 arbetsdagar
Frakt 2289,- kr en gång per order
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Tillbehör till rengöringsmaskiner som inspirerar

Det breda utbudet av rengöringsmaskiner från wipeket täcker en mängd olika rengöringsbehov. Du kan bland annat använda vår rengöringsutrustning för att ta bort fastnat smuts från golv, dammsuga löst damm från möblemang och läder eller till och med samla in löv från gårdens uppfart. Dessa steg är endast möjliga med utmärkta tillbehör till rengöringsutrustning. Våra rengöringsborstar tar till exempel bort kladdiga och torkade vätskor från betong, trä, epoxihartsgolv eller linoleum. Med polerskuddarna till våra skrubbrar kan även känsligare golv enkelt behandlas. För att du ska kunna njuta av din wipeket-rengöringsmaskin så länge som möjligt erbjuder vi slitdelar som borstar, filter och munstycken här i vår butik till rimliga priser. Du har alltid rätt tillbehör till hands för att arbeta snabbt och rent.

Tillbehör till rengöringsmaskiner för dammsugare

Rengöringsmaskinerna med tillbehör är några av stjärnorna i vårt sortiment för ditt företag. Jämfört med konkurrerande produkter är våttorkdammsugaren särskilt kraftfull och mångsidig i användningen. Det praktiska dammmunstycket gör det enkelt att dammsuga grov och lös smuts, medan de runda och platta munstyckena lämpar sig bättre för fint damm på svåråtkomliga ställen som hörn och kanter. Det runda munstycket har också en uppsättning mjuka borst på luftintaget, vilket gör den bra för rengöring av stoppade möbler eller lädermöbler. Det praktiska dammfiltret förhindrar att lös smuts lämnar behållaren igen. Med NTS80 våttorkdammsugaren kan vatten och andra vätskor också enkelt avlägsnas från ytor. Det specialutvecklade våtmunstycket med sin robusta gummibeläggning på den platta sidan är perfekt för att dammsuga fuktig smuts utan att lämna några rester.

Tillbehör för skrubbertorkare

Skrubbtorkare fungerar enligt en enkel trefasprincip: Först fuktas golvet med fukt. Därefter lossar en snabbt snurrande rengöringsborste eller pad smutsen från golvet och blandar den med rengöringsvattnet. Vatten- och smutsblandningen dras sedan bort från golvet med hjälp av en gummilist och dammsugs upp utan att lämna några rester. Den innovativa skrubbertorkan hanterar dessa faktiskt mycket arbetsintensiva faser parallellt, vilket ger en enorm effektivitet.

För att tillgodose olika golvytor erbjuder vi tre olika rengöringsdynor för våra skrubbrar. De röda kuddarna är allroundkuddarna. Med en måttlig hårdhet tar de också bort envis smuts. Det fungerar dock mycket bättre med de svarta rengöringspads. Den särskilt hårda ytan gör det möjligt att ta bort även klibbig smuts från golvet utan problem. De vita kuddarna är rena polermattor. De kan också användas för efterbehandling av känsliga golv. För att du ska kunna arbeta så länge och så nöjt som möjligt med skrubbarna erbjuder vi rengöringsborstarna, skraporna och torkläpparna på baksidan av maskinen som reservdelar.

Tillbehör till rengöringsmaskiner för elektrifiering

wipeket har alltid arbetat enbart med elektriskt drivna städmaskiner och städutrustning. Det är därför inte förvånande att vårt sortiment av högkvalitativa tillbehör även omfattar elektriska komponenter. Därför erbjuder vi en matchande 24 V batterisats och en kompatibel laddare för vår stora sladdlösa skurgummiskurmaskin SWM50E. Med dessa tillbehör kan den kraftfulla skrubbrörelsen köras i 3,5 timmar med en laddningstid på bara 6 timmar. Detta innebär att rengöringsmaskinen är redo att användas igen i tid för nästa skift, även efter krävande arbeten.

Tillbehör för sopmaskiner

Sopmaskiner fungerar enligt en enkel princip: de två snabbt roterande sidoborstenarna transporterar damm, smuts, små stenar och löv direkt framför maskinen. Medan du kör över smutsen ser huvudrengöringsborsten i botten av maskinen till att allt hamnar i den stora dammbehållaren. Plastremsorna och det inbyggda filtret garanterar nästan dammfri luft under hela processen och förhindrar att damm och smuts lämnar behållaren igen.

Borstarna och filtret utsätts ständigt för slipmedel som stenar, sand och andra små partiklar och hör därför till de slitande delarna i denna typ av maskin. Därför erbjuder vi dig möjligheten att köpa sidoborstar, huvudrengöringsborstar och filter som reservdelar till ett överkomligt pris för att matcha din rengöringsmaskin. En speciell egenskap är utformningen av dammfiltret på vår stora sopmaskin AKM80: Det kan befrias från grov smuts genom en roterande rörelse. Detta så kallade vibrerande filter är särskilt praktiskt, eftersom det kan rengöras regelbundet och tillbehörets livslängd därmed förlängs avsevärt jämfört med konventionella dammfilter.

Ta en titt på våra rengöringsapparater, informera dig på produktdetaljeringssidorna om maskiner och tillbehör och kontakta oss om du har några frågor om produkterna - ring oss eller skriv ett meddelande.

...läs mer