Alla produkter

Konfigurator för grenställ

Konfiguratorn för grenställ från TOPREGAL tar dig till ditt skräddarsydda grenställssystem med bara några få klick. Det användarvänliga gränssnittet i konfiguratorn för grenställ underlättar planeringen och gör att du kan skräddarsy hyllorna. Med den praktiska Share-funktionen kan du dessutom spara planeringen i efterhand och skicka den som länk till hela teamet.

läs vidare
1.
Typ:
KR2500
KR3000
KR6000
Armdjup:
Höjd:
Nivåer:
Dubbelsidig:
Användning utomhus:
Artikeln är tillfälligt slut i lager Förväntad leverans från: 00.00.0000
plus 25% moms
Leveranstid
3 - 5 Arbetsdagar
Frakt 2289,- kr en gång per order
Tekniska data
Anmärkningar om konfiguratorn för utskjutande rack:

Den skiss som visas i konfiguratorn för grenställ är en sammanställning av de enskilda delar som krävs för konfigurationen och inte en konstruktionsplan. Om du grenställ i olika höjder, med olika nivåer och / eller olika armlängder, vänligen konfigurera först en individuell hyllenhet och sedan, som en tilläggsenhet, den andra individuella hyllenheten med olika konfigurationer (höjd / nivåer / armdjup). Den bifogade monteringsanvisningen är en förutsättning för korrekt montering. Vi hjälper dig gärna med din önskade konfiguration. De angivna måtten är ungefärliga och kan variera med några centimeter. Kontakta oss därför om du behöver de exakta måtten för ditt önskade grenställ. Alla specifikationer avser jämnt fördelade laster. Vid lastning av dina hyllor får inte belastningen på stolpar och armar samt belastningen på stöden överskridas. Vid användning av våra hyllor gäller de aktuella riktlinjerna från den tyska sociala olycksfallsförsäkringen (DGUV:108-007tidigare BGR234). Du är skyldig att följa de relevanta reglerna för montering av hyllan och val av lämplig installationsplats, i synnerhet kontroll av golvförhållanden och belastning. TOPREGAL tar inget ansvar för olyckor eller skador som orsakas av felaktig användning. Om du har några frågor om detta ämne, vänligen kontakta vårt expertrådgivningsteam.

Leveransomfattning/packlista
Pos.
Artikelnamn
Antal

Konfigurator för grenställ för flexibla lagerlösningar

Vår innovativa konfigurator för grenställ visar dig mångsidigheten hos grenställ och långskeppsställ. I princip är dessa hyllsystem verkliga allroundprodukter i branschen. Tack vare sin imponerande lastbärande kapacitet är de bland de populäraste hyllor för tung last. Kombinationen av horisontella utskjutande armar och vertikala stolpar gör dem särskilt effektiva för lagring av skrymmande gods som träpaneler eller rör. Oavsett om det gäller att separera stående långa varor eller hålla hyllor: Grenställ är en mångsidig storsäljare i vår omfattande portfölj på TOPREGAL - och med konfiguratorn blir det en skräddarsydd lösning som optimalt uppfyller alla krav i din verksamhet.

Med konfiguratorn för grenställ från TOPREGAL kan du skräddarsy och köpa grenställ i två versioner: med fast svetsade grenar, som med modellen KR2500, eller med grenar som fästs med en plug-in-konstruktion och fästbultar, som med modellerna KR3000 och KR6000. Den dubbelsidiga upphängningen möjliggör platsbesparande användning, medan monteringen av ett avrullningsskydd skyddar det lagrade godset från att rulla av.

De enkelsidiga eller dubbelsidiga grenställen kan fästas i golvet med bultankare, antingen på väggen eller fristående. Tack vare den modulära konstruktionen kan du enkelt bygga ut hyllorna med ytterligare armar eller fack vid ett senare tillfälle. Beroende på utförande är armarna antingen fast svetsade eller kan hakas fast individuellt med 50 millimeters mellanrum. Lastkapaciteten per arm för TOPREGAL grenställ varierar mellan 250 kg och ett ton beroende på system, medan armdjupet varierar mellan 50 och 150 centimeter.

Du kan också konfigurera standardhöjden på våra hyllor online och därmed anpassa dem flexibelt. Beroende på vilken variant du väljer kan du välja mellan två och sex meter vid köp av våra grenställ. Materialet är antingen pulverlackerat stål - stolpar och ramverk i blått, grenställ i orange - eller varmförzinkat för utomhusbruk. Om du är osäker på vad du ska välja ger vårt erfarna team dig gärna råd utan förpliktelser.

Konfigurera hyllor online: från pallställ till grenställ

Möjligheten att konfigurera hyllplan online hos oss har revolutionerat lagerhanteringen. Från klassiska lagerhyllor till pallställ till grenställ, kan företag använda konfiguratorn för att skräddarsy sina lagringslösningar för de lager eller andra utrymmen som de har tillgång till. Den innovativa tekniken gör det möjligt att på bästa sätt ta hänsyn till de specifika kraven och måtten i ett lager eller en lagerhall. Vid konfigurationen kan du till exempel justera höjd, bredd och djup för att utnyttja det tillgängliga utrymmet optimalt. Dessutom kan extrautrustning som skyddstillbehör eller hyllor integreras med ett klick när du konfigurerar en hyllenhet online. Konstruktionen gör också att du kan justera armlängder och avstånd för att lagra olika varor effektivt.

Köp ditt skräddarsydda grenställ nu med vår konfigurator och optimera din lagerhållning!

... läs mer