+++ KAMPANJ FÖRLÄNGD: 15 års TOPREGAL-jubileumsrabatt även i maj: 15% extra - upp till 58% besparingar möjliga! +++

Alla produkter

Konferensbord

Header

Beslut fattas, strategier antas och mycket mer vid ett konferensbord. Det är bra när konferensbordet erbjuder mycket utrymme, låter irriterande kablar försvinna och framför allt övertygar med enormt motståndskraftiga material.

Filtrera resultat
×

Pris / kr

typBred (mm)

InduktivtSittplatserVisa alla filter

16 artiklar

Utsikten
  1. 1
  2. 2
  1. 1
  2. 2

Med dessa tips kan du snabbt hitta rätt konferensbord för ditt företag.

Människor samlas vid konferensbordet och lägger ut tryckta koncept på det. Skriv, markera och skriva i mötesrummet, ibland i flera timmar, och diskutera över en stark kopp kaffe tills resultatet är rätt. Ett konferensbord måste tåla mycket och ha en lättskött och okänslig yta som lätt kan torkas av även om en penna eller en överstrykningspenna dras för snabbt över pappret. Eller om drycker spillts ut eller om den bärbara musen spenderar timmar på den.

Kabelkanalen - nästan osynlig men oumbärlig

Det bästa valet för ett modernt mötesbord är ett konferensbord med kabelkanal. På så sätt kan kablarna till presentationsutrustningen snabbt och enkelt försvinna in i bordet. Särskilt i dag, när möten nästan alltid sker med beamers och anteckningsböcker, bör ett konferensbord göra rättvisa åt detta faktum och ha minst ett kabelschakt och en kabelkanal.

Storleken spelar roll! - Åtminstone när du köper ett nytt konferensbord

Storleken och formen på det nya konferensbordet måste övervägas noga: ett för litet bord måste förr eller senare bytas ut eller så begränsar det arbetet enormt - ett för stort bord kan visuellt kväva ett litet rum och beröva konferensdeltagarna det utrymme att röra sig som ofta är nödvändigt. Därför bör antalet personer väljas generöst men inte utopiskt. Det optimala konferensbordet för små och medelstora företag är utformat för cirka åtta personer: två till tre personer kan sitta bekvämt vid bordet för en anställningsintervju utan att känna sig vilsna, vilket de skulle göra vid ett för stort mötesbord, men strategimöten med många beslutsfattare vid bordet är inte heller något problem med ett konferensbord för åtta till tio personer. Men om du kan fylla ett stort mötesrum bör du också välja ett motsvarande stort konferensbord, så att rummet och bordet passar ihop i storlek. Ett för litet konferensbord i ett stort mötesrum ser snabbt förlorat och ynkligt ut. Här gäller regeln "Spill inte ut det, gör det stort!" - ett konferensbord för 12-14 personer är då exakt det rätta för dig.


Ju större bordet är, desto viktigare är det att se till att det är stabilt. Konferensbord med en kontinuerlig skidram i stället för konventionella bordsben har visat sig vara extremt stabila och robusta. Oavsett hur intensivt du skriver eller gestikulerar mot personen som sitter bredvid dig kommer du inte att ha något emot det.


Naturligtvis är det inte bara konferensbordet som gör intryck - det är den harmoniska helheten med matchande och bekväma konferensstolar som kompletterar ditt mötesrum. Det bästa av allt är att du kan välja konferensbordssetet direkt : bord och matchande antal stolar med ett enda klick.

...läs mer