Alla produkter

Konfigurator för solcellsparkering

Konfiguratorn för solcellsparkeringar tar dig med ett musklick till din individuellt planerade solcellsparkering. På så sätt kan parkeringsytor effektivt användas för energiproduktion med hjälp av solcellssystem. Naturligtvis uppfyller de också sitt primära syfte att skydda de fordon som är parkerade under dem. Vår online-konfigurator för parkeringshus med solceller eller parkeringshus med soltak hjälper dig med utformningen och ger information om mått och prestanda. Tack vare den praktiska Share-funktionen kan du enkelt spara din design i konfiguratorn och skicka den via en länk.
läs vidare
Artikeln är tillfälligt slut i lager Förväntad leverans från: 00.00.0000
plus 25% moms
Leveranstid
5 - 7 Arbetsdagar
Frakt 2289,- kr en gång per order
Tekniska data
Noter

Installera SoloPort solcellstak på platser för vilka du har bygglov och förankra det ordentligt. Kontakta vid behov det kontor eller den myndighet som ansvarar för dig för att klargöra bygglagens skyldigheter i förhållande till solcellsparkeringen. Som operatör är du ansvarig för att erhålla relevanta bygglov. Dessa kan variera beroende på installationsplatsen, dvs. land, delstat eller stad. Montering, underhåll och servicearbete måste också utföras regelbundet av experter i enlighet med tillämpliga regionala standarder och föreskrifter. Elektriska arbeten får endast utföras av kvalificerade elektriker eller under deras ledning och övervakning. Kontakta oss om du behöver hjälp med din planering.

Leveransomfattning/packlista
Pos.
Artikelnamn
Antal

En solcellsparkering med solceller med ett musklick

Skapa din solcellsparkering i bara några steg, som inte bara skyddar dig mot väder och vind utan också genererar grön energi - till exempel för de elfordon som parkeras under den. Vill du utrusta en öppen yta med ett tak för solcellsparkering? Använd vår praktiska online-konfigurator för att planera antalet skärmtak för din solcellsparkering i förväg. Bredden på solcellstak samt enkelsidiga eller dubbelsidiga varianter kan definieras eller multipliceras. Du har även möjlighet att konfigurera skärmtaket utan solcellsmoduler. Det innebär att allt kan anpassas efter dina behov och förhållandena på plats.

Det solcellsdrivna parkeringsskyddet från SoloPort

Hitta rätt storlek på solcellstak för din parkeringsplats och ge dina parkerade fordon skydd och möjlighet att tanka billig solenergi, precis som under en solcellscarport från SoloPort. Du kan se antalet solcellsmoduler, effekten i kilowatt och antalet parkeringsplatser på ett ögonblick. Tack vare vår användarvänliga konfigurator kommer du att nå ditt mål på nolltid.

Grön energi tack vare SoloPort

Investera i framtiden och gör en insats för vår miljö med SoloPort. Börja nu och förvandla din parkeringsplats till en miljövänlig, grön energikälla som ger skydd och samtidigt bidrar till hållbarhet. SoloPort är ett varumärke som står för en hållbar framtid där innovativa energikoncept och miljövänliga lösningar utgör grunden för en hållbar mobilitet. Kombinationen av grön el och möjligheten att bekvämt ladda elfordon, elcyklar och elverktyg gör våra solcellsburna carportar och solcellsburna bilparkeringar till ett unikt och innovativt allt-i-ett-system.

... läs mer