Alla produkter

TecMaschin

Logo TECMASCHIN

TecMaschin står för innovation, kvalitet och funktionalitet. Detta är de värden som den tyska uppfinningsrikedomen är känd för. Tyska ingenjörer har inspirerat världen med nya idéer och tekniker i århundraden. TecMaschins praktiska produkter är inget undantag och kommer att hjälpa dig att utveckla ditt företag och inspirera kunderna med dina nya produkter. TecMaschins sortiment är lika omfattande som det är mångsidigt. Från det lilla bandningsverktyget, som placerar band snabbt och flexibelt, till pallomslaget, som utför förpackningsjobb automatiskt.

BandningsverktygPalettomslagareDigital reklamdisplay DKS-LED43


Intelligent förpackning med ett manuellt bandningsverktyg, bandningsband och co.

Med det praktiska handbandningsverktyget från TecMaschin kan du banda i längden på ditt PET-band. Du kommer också att hitta rätt bandning i vårt sortiment. Det innebär att du kan räkna med att få allt från en och samma källa och att tekniken fungerar tillsammans. Med sin extremt höga draghållfasthet, som klarar belastningar på 410 kg, och sin bredd på 15,5 millimeter är TecMaschins band idealiska för både automatiska bandningsmaskiner och manuella bandningsverktyg. Detta innebär att du kan täcka majoriteten av dina förpackningsorder med enbart dessa produkter. Du kan också använda den praktiska TecMaschin-avrullningsvagnen för bandning för att flexibelt ändra platsen för din bandningsstation. Dispenservagnen är särskilt användbar om de varor som ska bandas är särskilt stora eller tunga. Det manuella bandningsverktyget kan bekvämt transporteras i den övre hyllan på dispenservagnen, vilket gör 20-kilosrullen mycket lättare att hantera.

Säker bandning med pallomslagaren

Om du vill omsluta en hel pall på en gång har vi också rätt produkt i vårt sortiment: den halvautomatiska pallplastaren PWS1650 gör det till en barnlek att packa stora varor och buntar. Med den här robusta och hållbara sträckfilmaren kan du säkert och utan fysisk ansträngning plasta upp till 40 pallar per timme. Oavsett om du använder de förinstallerade programmen eller dina egna individuellt definierade och sparade inslagningscykler hittar du alltid en optimal inställning för att skydda pallarna från skador, smuts och tippning under lagring och transport. Sträckfilmsmaskinen är också det perfekta valet när det gäller hållbarhet. Tack vare det innovativa försträckningssystemet försträcks plastfilmen med upp till 250 procent jämfört med pallplastare med mekaniska och magnetiska filmbromsar, vilket innebär betydande potentiella besparingar i filmförbrukning och därmed också kostnadsbesparingar för dig. Med försträckning kan du få 3,5 meter omslagsfilm från en meter film. Öppningarna på undersidan av det 1650 millimeter stora vridbordet på PWS1650 gör den lätt att transportera med en gaffeltruck. Detta gör att pallplastaren kan användas på ett flexibelt sätt. Palleinplastaren är också utrustad med en fotocell som säkerställer automatisk höjddetektering. Vridbordet har en maximal lastkapacitet på 2000 kg och roterar med en hastighet på upp till tolv varv per minut, vilket gör inplastningsmaskinen till den perfekta förpackningsmaskinen för ditt företag.

Från skyltfönster till kontor: TecMaschins reklamdisplayer för effektiv kommunikation!

Denna produktportfölj är lika billig som den är genial. TecMaschin är inte bara ansvarig för förpackningar. Sortimentet kompletteras också med våra mångsidiga och mobila digitala TecMaschin-reklamdisplayer. Tack vare modern teknik kan de snabbt flyttas från en kampanj till nästa utan att man behöver byta ut reklammaterialet. Oavsett om det är i skyltfönstret eller inne i butiken: Digitala reklamskärmar och stativ fungerar som blickfång. Så om du vill nå potentiella kunder flexibelt och enkelt eller kommunicera information på kontoret, är TecMaschins reklamdisplayer den rätta produkten för stunden.

Det här är vad TecMaschin står för

TecMaschin: För oss betyder det innovativa produkter till ett rimligt pris. Oavsett om det gäller bandning, inslagning eller hantverk. Hos oss hittar du rätt produkt för din applikation. Praktisk, flexibel att använda, oavsett om den är stationär eller mobil. Varje produkt är utformad för sin specifika tillämpning, så att du kan vara säker på att produkten gör exakt vad den lovar. Alla TecMaschins produkter är ergonomiskt utformade. Oavsett om du packar, bär eller skjuter är handtag, vred och spakar i vårt sortiment utformade för att skydda ryggrad och leder, även när du arbetar med utrustningen under långa perioder. Vår bandningsvagn kan bäras på en bekväm höjd av 1,07 meter. Det handhållna bandningsverktyget HU-P1316 har ett bekvämt plasthandtag med goda vidhäftningsegenskaper. Knapparna på detta verktyg är medvetet placerade så att det kan användas med en hand. Dessa två exempel visar tydligt vad TecMaschin handlar om: bekväm och praktisk design.

Väl genomtänkt, väl tillverkad

TecMaschin står också för vår empowerment-filosofi. Vi vill ge dig, kunden, mer makt. Detta uppnår vi genom extremt korta leveranstider för våra högkvalitativa produkter. Efter uppackning är produkterna klara att användas med bara några enkla handgrepp. Den visuellt tilltalande designen i blått säkerställer ett professionellt utseende gentemot kunderna och ett högt igenkänningsvärde. Varje produkt är mycket robust och hållbar. Om en produkt går sönder eller inte längre fungerar finns vi där för att hjälpa dig och ge dig råd. Vi ger dig gärna råd om reklamationer, reparationer och eventuella reservdelar du behöver och erbjuder dig den snabba leveranshastighet som vi är kända för. Detta minskar stilleståndstiderna och gör att din produktion och ditt lager kan fortsätta att fungera. Vårt välutvecklade servicenätverk i hela Tyskland säkerställer att din verksamhet fortsätter att fungera effektivt.

Våra bästsäljare