Alla produkter

TecMaschin

TecMaschin står för innovation, kvalitet och funktionalitet. Detta är de värden som den tyska uppfinningsandan är känd för. Tyska ingenjörer har inspirerat världen med nya idéer och tekniker i århundraden.
De praktiska produkterna från TecMaschin är inget undantag och hjälper dig att utveckla din verksamhet och inspirera kunderna med dina nya produkter. TecMaschins sortiment är lika omfattande som mångsidigt. Från det lilla bandningsverktyget, som kan användas snabbt och flexibelt, till pallomslagaren, som automatiskt utför förpackningsbeställningar.

Intelligenta förpackningar med våra bandningsverktyg

Praktiskt Handbandningsverktyg från TecMaschin, gör det möjligt att knyta band i samma längd som ditt PET-band. Bandet finns också i vårt sortiment. Det innebär att du kan räkna med att få allt från en enda källa och att tekniken fungerar tillsammans. Bandningsverktyg Bandet från TecMaschin med sin extremt höga draghållfasthet, som klarar belastningar på 410 kg, och sin bredd på 15,5 mm lämpar sig utmärkt för både automatiska bandningsmaskiner och handbandningsverktyg. Det betyder att du kan täcka en stor del av dina förpackningsbeställningar med enbart dessa produkter. Den praktiska TecMaschin-dispenser för omsnörningstejp kan också användas för att flexibelt byta plats med din bandningsstation. Detta lönar sig om de varor som ska bandas är särskilt stora eller tunga. Dessutom kan handbandningsverktyget alltid tas med i den övre hyllan på avhaspeln och 20-kilosrullen är då också mycket mer praktisk.

Säkra band

Om du vill packa en hel pall på en gång har vi också rätt produkt för dig i vårt sortiment: Med det halvautomatiska bandningsverktyget är det inte längre något problem att packa stora varor och buntar. Palettomslagare PWS1650 packning av stora varor och buntar blir en barnlek. Med hjälp av denna robusta och hållbara stretchmaskin kan du packa upp till 40 pallar i timmen på ett säkert sätt och utan fysisk ansträngning. Oavsett om du använder de förinstallerade programmen eller dina egna individuellt inställda och sparade inplastningscykler hittar du alltid en optimal inställning för att skydda pallar från skador, smuts och tippning under lagring och transport. Även på hållbarhetsområdet har Stretch wrapper är det optimala valet. Tack vare det innovativa försträckningssystemet kan den Inplastningsfilm film försträcks med upp till 250 % jämfört med pallinpackningsmaskiner med mekaniska och magnetiska filmbromsar, vilket innebär avsevärda besparingar i filmförbrukning och därmed kostnadsbesparingar för dig. En meter film blir 3,5 meter med försträckning. Tack vare öppningarna på undersidan av den 1650 mm långa skivan är PWS1650 också lätt att transportera med en Gaffeltruck och kan därför användas flexibelt. Palettomslagaren är också utrustad med en fotocell som säkerställer automatisk höjddetektering. Skivan har en maximal lastkapacitet på 2000 kg och roterar med en hastighet på upp till 12 varv per minut, vilket gör inplastningsmaskinen till den optimala förpackningsmaskinen för ditt företag.

Allt för hantverkaren, från en enda källa!

Samtidigt är produktportföljen lika billig som genial. Förpackningar är inte det enda som TecMaschin gör. Detta sortiment kompletteras av vår mångsidiga och mobila TecMaschin verktygsvagn lagringssystem. Den förvaras på fyra hjul och kan snabbt transporteras från A till B utan att du behöver lyfta de tunga verktygen. De praktiska lådinsatserna ser dessutom till att verktygen alltid hamnar på rätt plats och därmed inte försvinner under arbetet. Så om du alltid vill ha dina verktyg snabbt och säkert redo, är TecMaschins verktygsvagn den rätta produkten.

Detta är vad TecMaschin står för

TecMaschin: För oss innebär det innovativa produkter till ett rimligt pris. Oavsett om det gäller bandning, foliering eller hantverk. Hos oss hittar du rätt produkt för din tillämpning. Praktisk, flexibel att använda, stationär eller mobil. Du hittar rätt produkt i TecMaschins sortiment. Varje produkt är utformad för sitt specifika användningsområde, så du kan vara säker på att produkten gör exakt vad den lovar. Alla TecMaschins produkter är ergonomiskt utformade. Oavsett om du packar, bär eller skjuter är handtagen, knopparna och spakarna i vårt sortiment monterade på ett sådant sätt att ryggraden och lederna skyddas, även om utrustningen måste användas under lång tid. Detta innebär att vår bandvagn kan bäras på en bekväm höjd av 1,07 m. Handbandningsverktyget HU-P1316 har ett behagligt plasthandtag med goda vidhäftningsegenskaper. Knapparna på det här verktyget är medvetet placerade så att det kan användas med en hand. Dessa två exempel visar tydligt vad TecMaschin handlar om: bekväm och praktisk design.

Väl genomtänkt, välgjord

TecMaschin står också för vår filosofi om att ge ansvar. Vi vill ge dig som kund mer makt. Vi uppnår detta med extremt korta leveranstider för våra högkvalitativa produkter. Efter att ha packat upp artiklarna är de redo att användas med bara några få steg. Den visuellt tilltalande blå designen ger kunderna ett professionellt intryck och ett högt igenkänningsvärde. Varje produkt är mycket robust och hållbar. Om en produkt skulle gå sönder eller bli icke-funktionell står vi till tjänst med hjälp och råd. Vi ger dig gärna råd om reklamationer, reparationer och reservdelar som du kan tänkas behöva, och vi erbjuder den höga leveranshastighet som vi är kända för. Detta minskar stilleståndstiderna och gör att din produktion och ditt lager kan fortsätta att fungera. Vårt välutvecklade servicenätverk i hela Tyskland ser till att din verksamhet fortsätter att fungera effektivt.

Våra bästsäljare