Alla produkter

Förpackningsteknik

Header
Filtrera resultat
×

Modell
Pris / kr

17 artiklar

Utsikten
  1. 1
  2. 2
Jämför
Maximalt 4 produkter kan jämföras samtidigt.
37.948,85 kr
plus 25% moms
Leveranstid 7 - 12 arbetsdagar
Frakt 2289,- kr en gång per order
Jämför
Maximalt 4 produkter kan jämföras samtidigt.
7.588,85 kr
plus 25% moms
Leveranstid 7 - 12 arbetsdagar
Frakt 2289,- kr en gång per order
  1. 1
  2. 2

Förpackningsteknik - effektiva lösningar för dina förpackningsbehov

Oavsett om det gäller små företag eller stora industriella verksamheter - att välja rätt förpackningsteknik bidrar avsevärt till effektiviteten och säkerheten i leveranskedjan. TecMaschins förpackningsteknik gör det till en barnlek att packa allt säkert för den kommande transporten till kunden.

Snabb och ren förpackning

Du kan lita på det praktiska handbandningsverktyget från TecMaschin, som gör det möjligt att realisera bandning i längden på ditt PET-band - både i den billiga instegsversionen och med det professionella verktyget för intensiv kontinuerlig användning. PET-bandet finns också i vårt sortiment. Det innebär att du kan vara säker på att du får allt från en och samma källa och att tekniken fungerar tillsammans. Detta innebär att du kan täcka majoriteten av dina förpackningsorder med enbart denna produkt. Den praktiska TecMaschin-avrullningsvagnen för bandning säkerställer en smidig avrullningsprocess och gör det lättare för dig om du behöver byta plats med din bandningsstation. Detta är särskilt användbart om de varor som ska bandas är skrymmande, stora eller tunga. Det manuella bandningsverktyget kan också alltid transporteras i den övre hyllan på avrullningsvagnen, vilket gör den 20 kg tunga bandrullen mycket lättare att hantera.

Intelligent bandning

Med den halvautomatiska pallplastaren PWS1650 blir det en barnlek att plasta in pallgods och dina produkter förpackas stabilt och skyddas från yttre påverkan. Med den här robusta och hållbara sträckfilmaren kan du säkert emballera upp till 40 pallar per timme utan någon fysisk ansträngning. Oavsett om du använder de förinstallerade programmen eller dina egna individuellt definierade inslagningscykler hittar du alltid den optimala inställningen för att skydda pallar från skador, smuts och tippning under lagring och transport. Sträckfilmsmaskinen är också det perfekta valet när det gäller hållbarhet. Tack vare försträckningssystemet försträcks plastfilmen med upp till 250% jämfört med pallplastningsmaskiner med mekaniska och magnetiska filmbromsar, vilket innebär betydande potentiella besparingar i filmförbrukning och därmed också kostnadsbesparingar för dig. Försträckningen gör att en meter film blir 3,5 meter.

Tack vare öppningarna på undersidan av det stora vridbordet är pallplastaren dessutom lätt att transportera med gaffeltruck och kan användas flexibelt. Pallplastaren PWS1650 från TecMaschin är dessutom utrustad med en fotocell som säkerställer automatisk höjdavkänning. Vridbordet har en maximal lastkapacitet på 2000 kg och roterar med en hastighet på upp till 12 rpm, vilket gör inplastningsmaskinen till den perfekta förpackningsmaskinen för ditt företag.

Bubbelplastmaskin och matchande bubbelplast i ett ekonomiskt set: Det bästa skyddet för glas, keramik och många andra känsliga varor

Luftbubbelmaskinen LPM19 från TecMaschin och de matchande filmerna i ett praktiskt set med 4 rullar ger optimalt skydd för känsliga och ömtåliga varor. Med en bubbelplastmaskin kan du producera bubbelplasten direkt på plats, vilket gör att du kan arbeta flexibelt och efter behov. Den högkvalitativa filmen säkerställer att dina produkter kommer fram till kunden på ett säkert och oskadat sätt.

Batteridriven häftapparat: effektiva häftlösningar för dina förpackningar

En sladdlös häftapparat är den perfekta lösningen för snabb och effektiv häftning av kartonger och förpackningar. Vår kraftfulla batteridrivna häftapparat TecMaschin AT18/2 imponerar med sin höga precision och långa drifttid. De har en särskilt ergonomisk design, vilket gör dem lätta att använda även för större förpackningsjobb.

TecMaschins förpackningsteknik står för innovation, kvalitet och funktionalitet till ett rimligt pris.

...läs mer