Alla produkter

Avspärrning & märkning

Header

Vill du avgränsa områden på ett säkert och synligt sätt från varandra? Med TOPREGALs produkter hittar du definitivt den optimala lösningen för dina behov. Oavsett om det handlar om barriärgaller, golvmarkeringar eller kommersiella stängsel hittar du här exakt det du behöver för att avskilja vägar, torg och andra områden från varandra.

Filtrera resultat
×

Pris / kr

typProdukttyp5 artiklar

Utsikten

Flexibel och enkel avspärrning

Vid festivaler, mässor, galor, sportevenemang eller liknande evenemang där det måste vara fritt fram för människor, erbjuder TOPREGAL en mängd olika produkter för avspärrning och avgränsning av områden. Särskild uppmärksamhet har ägnats åt högkvalitativa material och modularitet.

Med våra avspärrningsgaller, som finns i olika uppsättningar, kan du göra alla evenemang tydliga och säkra. Det 2500 mm breda och 1100 mm höga stängslet av varmförzinkat stål är mycket robust och tål alla väderförhållanden.

Fasta barriärer för varaktig säkerhet

Om du vill stänga av dina industrianläggningar eller kommersiella fastigheter är våra industriella stängsel precis vad du behöver. Med en bredd på 2 500 mm per panel och en höjd på 1 800 mm ger industristängslet en säker barriär för lagerlokaler och kontorsbyggnader. Tack vare de högkvalitativa materialen och tillverkningen är industristängslet särskilt hållbart.

Markera bara områden visuellt

Våra golvmarkörer är idealiska för att märka uppfarter och gångvägar, riskzoner eller lager- och produktionsområden. De gör det möjligt att snabbt och ergonomiskt applicera självhäftande märkningstejp på interna golvytor och markerar tydligt riskzoner. Golvmarkeringarna finns med gul-svart eller vit-röd markeringstejp, och vi erbjuder även de matchande markeringsbanden i set om 3 stycken.

Avgränsa områden på ett säkert och synligt sätt med TOPREGAL-produkter.

...läs mer