+++ KAMPANJ FÖRLÄNGD: 15 års TOPREGAL-jubileumsrabatt även i maj: 15% extra - upp till 58% besparingar möjliga! +++

Alla produkter

Rabatter och erbjudanden

KAMPANJ FÖRLÄNGD även i maj: Rabattkampanj under jubileumsmånaden April

Vi firar otroliga 15 år av TOPREGAL GmbH! Det som började med en idé och mycket orange-blått stål i Filderstadt 2009, har utvecklats till ett globalt aktivt online-företag, som länge har erbjudit mer än bara hyllor i Tyskland. Vi tycker det är en extraordinärt bra anledning att fira tillsammans, och för dig betyder detta: under hela jubileumsmånaden April får du 15 % extra rabatt på dina beställningar – det är upp till 58 % besparing jämfört med standardpriset.

** Undantagna från denna kampanj är elektriska gaffeltruckar (GSE-serien), solcellsdrivna carporttak (PP-modeller) och alla serviceerbjudanden, såsom installationer, inspektioner etc.

Läs också intervjun med vår VD i avsnittet Nyheter & press om TOPREGAL GmbH:s historia.


Här hittar du rättvist beräknade priser och en inblick i alla rabatter och erbjudanden. Enligt mottot: "Gör gott och prata om det!"

✔ Rabattskalor för kundvagnen 
✔ Kompletta hyllor: fasta + färdiga = billiga 
✔ Sparpaket: produkter som rekommenderas av vår försäljningsavdelning med en prisfördel. 
✔ Kontantrabatt och rabatt för egeninsamlare 

Kompletta hyllor är billigare än enskilda delar.

Vi erbjuder en mängd olika förkonfigurerade hyllor, så kallade kompletta erbjudanden, i butiken - inklusive alla smådelar och tillbehör. Här har vi beräknat hur mycket utrymme som behövs i leveransbilen och vi vet exakt hur vi ska lasta rackarna på det mest utrymmessnåla sättet. Den resulterande kostnadsbesparingen är direkt avdragsgill för kompletta rack jämfört med enskilda delar och tillbehör.

Sparpaket som sammanställs med hjärna och röd penna.

Sofistikerad teknik i nätbutiken möter expertkunskap i försäljningen. Sparpaketen har utvecklats i samarbete med våra produktexperter och vårt online-team och sammanställts individuellt. Beroende på den valda artikeln föreslås matchande artiklar -  till ettrabatterat sparpaketpris som endast är giltigt under den aktuella beställningsprocessen.

Kontantrabatt och rabatt för egeninsamlare

Om du hämtar dina beställda varor själv sparar du ytterligare 5 % på varornas nettovärde. I det här fallet behöver du inte resa till kunden och vi är glada över att kunna ge dig besparingarna! Denna besparing visas och dras av direkt online under beställningsprocessen. Och om du väljer att betala i förskott kan du se fram emot ytterligare 2 % avdrag.

Korgar på nätet: stora, större, billigare!

Även här är vår affärsmodell enkel och onlineorienterad: beroende på hur mycket varor som ingår i korgen kan vår butik dra av en omedelbar rabatt på varornas nettovärde. Direkt, utan att vänta på ett erbjudande, får du en rabatt på din beställning i tre skalor från 3 % upp till 10 %. Du ser rabatten direkt i kundvagnen online, den kan skrivas ut och användas som ett erbjudande vid interna avstämningar... Detta sparar tid och arbetskraft, vilket i sin tur ger dig fördelar i fråga om pris.

** Alla artiklar som är undantagna från ytterligare rabatter är undantagna från denna kampanj. Du kan känna igen dessa genom motsvarande informationstext på deras produktsida och i kundvagnen för den berörda artikeln: "Ingen ytterligare rabatt är tillgänglig på denna artikel. Detta gäller även för egenkollektion och specialerbjudanden. Avdraget för varukorgsrabatten är redan inkluderat i slutpriset.

Och nu: Ha kul i vår Onlinebutik!