Alla produkter

Vertikalhyllor

Header

Vertikala hyllor används när långa varor ska förvaras på högkant. Denna form av förvaring används ofta för att förvara lättare träplankor, rör och liknande. Fördelen är att de lagrade varorna är synliga och kan tas ut snabbt och enkelt. Våra hyllor är särskilt lämpliga för inomhusbruk.

Bred
Attribute
Höjd
Attribute
Djup
Attribute
Avstånd mellan armarna
Attribute
Antal nivåer
Attribute

Vertikalhyllor bästsäljare

Utsikten

Användningsområden för vertikala hyllor

Vertikala hyllor lämpar sig särskilt bra för förvaring av lätta, långa varor när du snabbt vill se och ta bort lagret. Fördelen med den här typen av hyllor, med sin avsmalnande ram, är att det förvarade materialet är mycket väl synligt och att det snabbt kan tas bort. Tack vare delningsarmarna, som enkelt skruvas fast på stommen och kan placeras individuellt, kan ett sådant profilställ även rymma många olika artiklar utan att de blandas ihop. Vertikala hyllor ser man ofta på träavdelningen i byggvaruhus eller i sportbutiker när man köper skidor eller snowboards.

Utökningsbara, anpassningsbara och utrymmesbesparande - fördelarna med vertikala hyllor

I små förvaringsutrymmen och med lämplig höjd kan det tillgängliga utrymmet utnyttjas perfekt tack vare vertikala hyllor. Hyllorna är bredare i botten än i toppen och har en lutningsvinkel på 10°. Vi erbjuder en rad förkonfigurerade hyllor i olika höjder, bredder och armdjup. Om rätt modell för dina behov inte finns tillgänglig kan du kontakta oss - vi konfigurerar säkert din individuella profilhylla så att den passar dig.

Du kan också välja mellan säkerhetsrelaterade tillbehör för hyllor, t.ex. kollisionsskydd och hyllans slagskydd, i sparpaketet i vår TOPREGAL-butik.

...läs mer