Alla produkter

Solcellsteknik

Header

TOPREGALs högkvalitativa solcellsprodukter är perfekt lämpade för utomhusbruk och genererar all el de behöver själva. Helt utan kostnadskrävande kabeldragning sätts den solcellsdrivna utomhusbelysningen upp på den plats där den behövs.

Den energi som produceras enbart av solenergi är 100 % grön el, och genom att den är oberoende av det allmänna elnätet är en blandning med fossila bränslen som kärn- och kolkraft helt utesluten.

Filtrera resultat
×

Pris / kr

Produkttyp6 artiklar

Utsikten
Jämför
Maximalt 4 produkter kan jämföras samtidigt.
964,85 kr
plus 25% moms
Leveranstid 3 - 5 arbetsdagar
Frakt Fraktfri
Jämför
Maximalt 4 produkter kan jämföras samtidigt.
54.048,85 kr
plus 25% moms
Leveranstid 3 - 5 arbetsdagar
Frakt 2289,- kr en gång per order
Jämför
Maximalt 4 produkter kan jämföras samtidigt.
24.148,85 kr
plus 25% moms
Leveranstid 3 - 5 arbetsdagar
Frakt 2289,- kr en gång per order
Jämför
Maximalt 4 produkter kan jämföras samtidigt.
1.378,85 kr
plus 25% moms
Leveranstid 3 - 5 arbetsdagar
Frakt Fraktfri

Solteknik från TOPREGAL - miljövänlig och energieffektiv.

TOPREGAL erbjuder tillförlitliga energikällor i form av högkvalitativ solteknik. De hållbara solprodukterna hjälper dig att spara energi och därmed också kostnader utan att för den skull förorena miljön. Hos TOPREGAL hittar du den senaste tekniken och utvecklingen inom solenergi för din verksamhet.

LED-solbelysning & LED-solstrålkastare - Starkt upplyst

Med ett starkt ljusflöde är LED-solcellslamporna av märket TecMaschin optimalt upplyser stigar och torg och tack vare solmodulens flexibelt justerbara vinkel säkerställer de perfekt inriktning och energiproduktion även under mindre soliga dagar. Med tre ljusstyrkor förvandlar gatulampan natten till dag. Den solcellsdrivna utomhusbelysningen lämpar sig till och med för hyrda företagslokaler, eftersom det inte krävs några strukturella förändringar för att lägga ner elkablar. Det är bara att sätta upp, rikta in och belysa. Investera i mer säkerhet för dina anställda: oavsett om det är på väg hem eller när de arbetar utomhus i dåliga ljusförhållanden. Visste du att vårt omfattande B2B-sortiment omfattar följande Rökskydd med LED-solstrålkastare erbjudande?

TecMaschin solcellsmodul - Snabb laddning tack vare solenergi.

Den universellt användbara 70 W solcellsmodulen från TOPREGAL-märket TecMaschin kan ladda enheter som lampor, fläktar och luftkonditioneringsapparater. Vi rekommenderar att man ansluter en så kallad minikraftstation (även kallad kraftstation eller solgenerator) till solpanelen för att lagra den energi som man får på detta sätt och omvandla den så att den passar den anslutna enheten. Vi använder den som en extra strömkälla för vår solcellsdrivna lastcykel. Tack vare sin kompakta storlek kan TecMaschins solpanel fästas flexibelt på nästan vilken plats som helst och är lätt att installera.

Elektrisk solcellsdriven lastcykel - klimatneutralt resande.

Transportera laster på över 170 kilo utsläppsfritt. Detta är möjligt tack vare den elektrisk solcellsbaserad lastcykel från TOPREGAL. Utrustad med en egen solcellspanel kan batteriet laddas med solens kraft även under resan, vilket förlänger användningstiden. Den elektriska drivningen stöder upp till 25 km/h och bemästrar lutningar utan ansträngning. Litiumjonbatteriet räcker minst 40 kilometer och kan laddas helt på 6 timmar.

TOPREGALs solcellsprodukter är inte bara energieffektiva utan också snygga. Upptäck kategorin solteknik nu och låt solen arbeta för dig!

...läs mer