Alla produkter

Hyllkomponenter och tillbehör

Tillbehör till hyllor för alla lådor

Du har redan ett befintligt pallställ och vill utöka det eller ändra dess funktion? Då hjälper vi dig gärna med våra TOPREGAL-tillbehör. Alla våra hyllor, arbetsbord och arbetsbänkar som bygger på vårt pallställssystem kan ändras och anpassas. Våra enskilda delar omfattar inte bara klassiska artiklar som hyllstolpar, hyllor och tvärstänger, utan även tillbehör som i grunden förändrar hur hyllan fungerar. Det går till exempel att fästa magnetremsor på hyllfack för att märka hyllfack, sätta in speciella fatstöd för att faten ska kunna förvaras säkert liggande, eller till och med lägga till hela lådskåp till en befintlig hylla. Med det modulära systemet från TOPREGAL är du alltid på den säkra sidan.

Komponenter och tillbehör till pallställ

Våra pallställ möjliggör säker och enkel förvaring av tunga laster. Pallställets stolpar samt tvärbalkar och hyllor bestämmer hur mycket vikt som får lagras. Därför delar vi också in våra enskilda delar och tillbehör i kategorierna PR4500, PR9000 och PR15000. Belastningen bestäms huvudsakligen av materialets tjocklek, vilket är anledningen till att hyllkomponenterna i PR15000 är betydligt mer massiva än sina mindre bröder. Användningen har ett särskilt inflytande på vilket hyllstöd som bör väljas. Om man till exempel förvarar torra och lätta föremål räcker det med en enkel trähylla. När det blir tyngre rekommenderar vi att du väljer stålstöd, trådnätstöd eller galler för att klara av den högre punktbelastningen. Hyllor med trådnät och galler har dessutom en avgörande fördel: om det skulle bli förvirrande i lagret kan du se underifrån vilka varor som har förvarats på höga hyllor.

Galvaniserad är trumfkortet

Oavsett om det är en gör-det-själv-butik, en växtbutik, varuhantering eller utsidan av ett lager: Alla som någonsin har behövt förvara utomhus vet att detta endast är möjligt med varmförzinkade hyllor. Därför erbjuder TOPREGAL ett stort urval av olika tillbehör till varmförzinkade hyllor. Oavsett om det gäller pallställ eller kragarmställ: hos oss hittar du ställningsdelar som du också kan använda utomhus, med eller utan hyllor. De förzinkade rackarna är perfekta för praktisk utomhusförvaring av långa varor.

Tillbehör till arbetsbänkar: Något för alla

Våra hyllsystem är perfekta för förvaring av hela pallar, långa varor och nätlådor. Våra arbetsbänkar och deras breda utbud av tillbehör ger ytterligare en aspekt till detta erbjudande. På dessa praktiska arbetsstationer kan du göra mer än bara monteringsarbete. Med de geniala perforerade bak- och sidopanelerna kan du också förvandla stationerna till en förvaringsplats för verktyg och säkerhetsutrustning som alltid måste finnas inom räckhåll. Samtidigt omfattar tillbehören till arbetsbänkarna även våra hyllstöd och tvärstänger, vilket innebär att arbetsbänkarna enkelt kan integreras i hyllor vid ett senare tillfälle. Detta är särskilt praktiskt när det är ont om utrymme i produktionsområdet. De integrerbara verktygsskåpen kan användas både som arbetsbänkar och hyllor för att förvara smådelar, moduler eller verktyg på ett säkert sätt. Dessutom är TOPREGALs verktygsskåp låsbara. Om du behöver en mobil arbetsbänk är det också möjligt utan problem. Stativet för TOPREGAL-arbetsbänkarna är höj- och sänkbart och kan på begäran förses med hjul. Dessa mobila arbetsbänkar möjliggör flexibel verkstadsdrift med varierande arbetsstationer.

Vertikal, genialisk förvaring

Med de praktiska vertikala hyllorna från TOPREGAL får din logistik en ny dimension. Medan du bara kan lagra varor horisontellt i konventionella tunga hyllor kan du skapa utrymme i ditt lager igen med våra vertikala hyllor och tillhörande enskilda delar. Utnyttja hela höjden och förvara långa varor vertikalt. Med hjälp av våra individuella delar för vertikala hyllor kan dina vertikala hyllor från TOPREGAL byggas ut efter behov. Detta gör att du kan reagera dynamiskt på ökade lagringsbehov. Med de praktiska armdelarna kan du dela in olika varor och på så sätt skapa ordning. De vertikala hyllstöden finns i olika höjder från 300 till 400 cm. De kompletterande gummiremsorna ger ett säkert grepp så att dina varor inte glider åt sidan. Övertyga dig själv om vårt flexibla system med vertikala hyllor.

...läs mer