Alla produkter

Montering av hyllor

För närvarande inte tillgänglig i Sverige.

Vi erbjuder dig allt från planeringen av dina lagerhallar till den professionella monteringen av hyllorna - allt från en enda källa. Här kan du också ladda ner monteringsanvisningar för våra tunga hyllsystem. Dessutom erbjuder vi dig även de årligen föreskrivna Inspektion av hyllor av dina hyllsystem av våra certifierade inspektörer från TOPREGAL.

TOPREGALs monteringsgrupp

TOPREGALs monteringsgrupp

Vårt interna installationsteam installerar ditt hyllsystem professionellt i hela Tyskland i enlighet med specifikationerna i DGUV-regel 108-007 (tidigare BGR 234) och DIN EN 15635. På begäran och i samarbete med våra samarbetspartner utomlands installerar vi våra tunga hyllsystem även i andra EU-länder och i Schweiz. Alla installationer av våra Kraftiga hyllor utförs på grundval av de tyska lagkraven DGUV Rule 108-007 och DIN EN 15635. Det slutliga godkännandet av våra hyllsystem utförs också av våra montörer/hyllbyggare som är certifierade som hyllinspektörer. Tack vare många års erfarenhet av hyllkonstruktion kan TOPREGALs monteringsgrupp också reagera flexibelt på oförutsedda situationer under monteringen och presentera snabba lösningar. När saker och ting måste ske snabbt: Det är oftast möjligt att boka tid för hyllmontering även med kort varsel. Från storskaliga projekt som en komplett inredning av ett nytt lager till en utbyggnad med enskilda rader av hyllor - vi erbjuder dig gärna motsvarande montering av lagerhyllor för varje beställning.

Montering och demontering av tunga hyllor

Du planerar en omfördelning av din lagringskapacitet eller ett helt nytt inköp av Pallställ och behöver expertråd för planeringen? Våra medarbetare med mångårig erfarenhet av lagringsteknik hjälper dig gärna att planera ditt lager. Vi erbjuder tunga hyllor för alla typer av förvaringsvaror, t.ex. europaletter, nätlådor, långvaror och mycket mer. Vi planerar också tillsammans med dig inköpet av en lämplig gaffeltruck med rätt gaffellängd för att ta hänsyn till de lagstadgade bestämmelserna om pallställets gångbredd. Naturligtvis med den lagstadgade Kollisionsskydd för hyllor / ramskydd . Vi kan demontera dina befintliga tunga hyllor på ett professionellt sätt och sätta ihop dem igen på en annan plats. Vi skickar gärna våra hyllor, till exempel pallställ, med förmonterade ramar för att förenkla monteringen i ditt lager. Våra montörer kan montera alla typer av tunga hyllor, t.ex: Pallställ, Förvaringshyllor, Kantila ställningar, Däckhållareoch många fler.

Installation av hyllor under särskilda omständigheter

Olika installationsplatser leder alltid till särskilda utmaningar vid installation av hyllsystem. Exempel på detta är:

  • Trafik och gångvägar i lagret
  • Vattenledningar som löper genom
  • Golvvärme
  • Installation på kullerstenar
  • Ojämna golv
  • Andra strukturella hinder

Våra erfarna tekniker hjälper dig att lösa och genomföra eventuella problem.

Monteringsanvisningar för självmontering

Vi erbjuder alltid våra monterings- och bruksanvisningar på tyska, engelska och franska (INT) för vissa artiklar finns det ytterligare språkspecifika versioner av instruktionerna. Du hittar alla aktuella manualer på sidan "Monterings- och bruksanvisningar".  Ange bara modellen där, t.ex. PR9000, KR6000, etc.