Alla produkter

Vår vision

– världens BÄSTA ONLINE-återförsäljare
för förvarings- och driftsmaterial. Arbetsglädje, entusiastiska kunder och den unika företagskulturen är vår garanti för framgång.

Som B2B-företag för postorderförsäljning på nätet har TOPREGAL sedan 2019 erbjudit sina kunder inte bara högkvalitativa industrihyllor utan även allt fler produkter som behövs i hela lager- och driftsmiljön. Till exempel säljs industritruckar, driftteknik och rengöringsutrustning under varumärkena SolidHub, TecMaschin och wipeket. Vårt senaste varumärke SoloPort erbjuder carportar och parkeringstak utrustade med högpresterande solcellsmoduler.

Vi baserar vårt dagliga tänkande och handlande på följande vägledande principer på ett kund- och medarbetarcentrerat sätt:

Vår strävan

Kund- och personaltillfredsställelse är vår högsta prioritet. Därför skapar vi ständigt nya kundorienterade produkt- och servicelösningar som vi kan leverera och erbjuda på kortast möjliga tid. Dessutom är våra medarbetares välbefinnande och motivation mycket viktiga för oss, och därför ger vi önskemål och behov den frihet som krävs.


Vårt DNA

På TOPREGAL lever vi förutom de värderingar som anges här även på öppen och ärlig kommunikation, uppskattande interaktion och agila strukturer för att kunna nå våra mål tillsammans.

Hjälpsamhet
Respekt
Förtroende
Laganda
Erkännande
Entusiasm