Alla produkter

wipeket

Logotyp WIPEKETwipeket står för renlighet. Inomhus och utomhus, i smala korridorer och på stora ytor. Med sopmaskinerna och de Dammsugare för våttorkning från wipeket täcker du ett brett spektrum av rengöringsbehov.
Med en kapacitet på mellan 1200 m²/h och 8400 m²/h rengör våra skrubbrar dina ytor på bästa möjliga sätt. Användningsmöjligheterna är mycket varierande. Det finns en lämplig rengöringsapparat för varje fall: Om möbler, hyllor eller interiörer behöver rengöras från fuktig smuts är vår praktiska våtdammsugare NTS80 perfekt lämpad. Den stora sopmaskinen är utformad för större inomhus- eller utomhusområden. Med detta sortiment av rengöringsutrustning kan du täcka en mängd olika rengöringsbehov.

Avlägsnar smuts: snabbt och tillförlitligt

Skrubbertorkare

Flexibel rengöringsförmåga för varje fall. Detta gör att wipeket ligger före konkurrenterna. Med den lilla Skrubbertorkare av vårt husmärke kan du avlägsna damm, jord och till och med vätskor från betonggolv, kakel, terrazzo, PVC och mycket mer. Vår dynamiskt kompakta Sotningsmaskiner är utformade för att rengöra hörn, kanter och smala korridorer utan att lämna några rester. På så sätt lyser våra artiklar genom olika rengöringsmetoder. Beroende på hur mycket smuts som ska avlägsnas kan torkläpparna, sopborsten och sugmotorn slås på och stängas av på olika sätt. Om smutsen är särskilt envis eller inte ligger på en golvyta, kan vår praktiska Vattendammsugare med lutande chassi kommer in i bilden. Med sin enorma sugkraft tar dammsugaren enkelt bort sand, bulkmaterial, skräp och mycket mer. För medelstora till stora inomhusytor rekommenderar vi vår lilla wipeket skrubbar- och torktumlare, wipeket ride-on skrubbar- och torktumlare. SWA70 som ger dig en stor yta till ett rimligt pris.

Hållbar rengöring

Dammsugare för våttorkningVar och en av våra maskiner har sin egen speciella tillämpning och är utrustad med sina egna specialfunktioner. Detta gör det möjligt för wipeket-varumärket att erbjuda rätt lösning för varje rengöringsbehov. De vackert utformade produkterna är utformade för en lång livslängd och är därför extremt effektiva. Säkert rent, enormt effektivt och självklart ekologiskt. Det är vad de är. Produkterna från wipeket. Var och en av dem är rent elektriskt drivna. Antingen med kabel eller med utbytbara ackumulatorer. Var och en är unik, hållbar och kräver lite underhåll. Den elektriska drivningen ger dig också möjlighet att göra något bra för miljön och dina anställda. Detta innebär att wipeket-maskinerna inte bara är utsläppsfria utan också bullerfria. Detta garanterar ett behagligt arbetsklimat och därmed en god stämning.

En unik ergonomisk utformning

Ride-on sopmaskinEffektivitet och ergonomi kombineras i en och samma maskin. Detta är målet för wipeket. Det gäller både rengöringsprocessen, under vilken sopmaskinen skjuts eller föraren sitter på den, och sekundära aktiviteter som att fylla på färskvattentanken, tömma avloppsvattentanken eller byta ut rengöringsborsten. Med wipeket är man noga med att skydda ryggen och att lyfta så lite som möjligt. Med innovativa praktiska lösningar, t.ex. en avloppsslang eller en dragstång som kan justeras i flera steg, kan målen effektivitet och ergonomi kombineras. Det är bra för både plånboken och arbetstagaren. wipeket: effektivitet, ergonomi, flexibilitet. En ren lösning för varje rengöringsuppgift.

Utmärkt service som en hygienfaktor

Det är inte bara våra skurmaskiner, sopmaskiner och dammsugare som garanterar renlighet i din verksamhet. Vår service är också imponerande. Till exempel erbjuder vi lätt utbytbara batterisatser som reservdelar till våra batteridrivna sopmaskiner. Rengöringsborstar, rengörings- och poleringspads, torkremsor och torkläppar samt laddare kan också köpas enkelt och lätt från wipeket. För vår NTS80 erbjuder vi även det särskilt finmaskiga filtret och vattensugen som reservdelar. Härmed är du optimalt utrustad för varje rengöringstillfälle. Vår tjänst erbjuder även reparationer av befintliga produkter och intelligent hantering av klagomål. Detta innebär att inga önskemål inte uppfylls om en del skulle gå sönder eller bli skadad. Våra experter ger dig också gärna råd om våra produkter så att du kan hitta rätt rengöringsmaskin för ditt användningsområde. Det må vara en Ride-on sopmaskin med en stor yta, en Skrubber och torktumlare som en gående rengöringsmaskin för smala stigar eller som en Dammsugare för våttorkning för den riktigt envisa smutsen. Med hjälp av de utmärkta råden från våra wipeket produktexperter hittar du snabbt vad du söker och kan rengöra ditt område med den optimala rengöringsmaskinen. wipeket är din kompetenta partner när det gäller rengöring av ytor.

Våra bästsäljare