Alla produkter

Redskap & tillbehör

Header

Sofistikerade tillbehör uppgraderar din gaffeltruck snabbt och enkelt. Oavsett om det gäller gaffelförlängning eller arbetsplattform förvandlar SolidHubs produkter din gaffeltruck till en multitalang på nolltid. På bara några minuter är lastkroken, gaffelförlängningen och kranarmen säkert fastsatta och redo att användas. För optimal lastning och lossning och för körning över trösklar har vi också de rätta ramperna i vårt sortiment.

Filtrera resultat
×

Pris / kr

Produkttyp

AnvändningMax. Belastning (kg)

typ


19 artiklar

  1. 1
  2. 2
  1. 1
  2. 2

Med rätt gaffeltruckstillbehör uppgraderas din gaffeltruck

Effektivt arbete avgörs av tillbehören

Detta visar sig alltid när själva uppgiften kräver mer än att bara lyfta och förvara eller hämta Euro-pallar och gallerlådor. Med våra praktiska gaffeltruckstillbehör från SolidHub kan du även utföra viktmätningar och arbeta på höga höjder. Du kan förvandla din gaffeltruck till en mobil viktmätningsstation med en elektronisk kranvåg eller till en personhiss med arbetskorgen. Med gaffelförlängningar kan din gaffeltrucks kapacitet utökas och med våra ramper kan du skapa vägar för vagnar, kärror eller andra lyftanordningar.

Arbetsplattform

Med arbetsplattformstillbehöret kan du utföra längre arbete på höjden på ett avslappnat, bekvämt och säkert sätt. Arbetskorgen rymmer upp till två personer och får belastas med max. 360 kg.

Lastkrok

Lastkroken från SolidHub med en maximal belastning på 2 500 kg omvandlar din gaffeltruck till en lyftkran på några få sekunder. Lastkroken fästs snabbt med två skruvtvingar och du kan snabbt och säkert transportera tunga arbetsredskap från A till B med din gaffeltruck.

Ramper

För optimal lastning, lossning och körning över trösklar. Det finns två varianter att välja mellan: en liten ramp (150 x 120 x 15 cm) med en maximal lastkapacitet på 5 900 kg och en stor ramp (220 x 200 x 8 cm) som är konstruerad för belastningar på upp till 6 500 kg. Båda lastramperna har en varierande uppkörningshöjd mellan 10 och 25 cm och är därför lämpliga för mångsidiga lastuppgifter med små höjdskillnader.

Kranvågar

Flexibel viktmätning. Det möjliggörs av den elektroniska kranvågen KW-3T. Gaffeltruckar och andra lyftanordningar kan använda denna praktiska viktmätningsanordning för att lyfta varor och mäta upp till en vikt på 3 000 kg. Kompletterat med en hold-, tara-, ackumulerings- och många andra funktioner, erbjuder denna hängvåg en hög grad av komfort. Designen bygger på enkelhet och funktionalitet. Detta gör den särskilt enkel att manövrera och flexibel att använda.

...läs mer