+++ Fira 15 år av TOPREGAL med oss - i april: 15% extra rabatt - upp till 58% besparingar möjliga! +++

Alla produkter

Rengöringsmaskiner

Header

TOPREGAL erbjuder rengöringsmaskiner från små till stora maskiner och från hög prestanda på stora ytor till flexibel rengöring med en våttorkdammsugare. Med de professionella rengöringsmaskinerna från wipeket hittar du definitivt rätt rengöringsutrustning för dina behov. Varje maskin har sin egen speciella tillämpning, så du kan vara säker på att hitta exakt rätt maskin för dina rengöringsbehov med en rengöringsmaskin från wipeket.

Filtrera resultat
×

Pris / kr

Produkttyp
EnergikällaRengöringseffekt (m²/h)9 artiklar

Köp rengöringsmaskin för olika typer av rengöring

I TOPREGAL-sortimentet hittar du ett stort antal rengöringsmaskiner för många olika användningsområden. Våra maskiner för golvrengöring omfattar allt från batteridrivna sopmaskiner för användning inomhus och utomhus till små och lättmanövrerade skrubbar för användning inomhus, både med och utan kablar. Våra industrirengöringsmaskiner säkerställer tillförlitligt renhet på kontor, lager, storkök, stormarknader, sjukhus, matsalar och innergårdar - just där smuts måste avlägsnas grundligt och snabbt. Golvtvättenheterna är idealiska för släta ytor av olika slag. Oavsett om det är kakel, polerade betonggolv, terrazzogolv eller PVC, rengör våra rengöringsmaskiner ett stort antal olika ytor utan att lämna några rester.

Följande gäller: Rätt rengöringsutrustning för varje rengöringsbehov. Om smuts på utomhusytor måste avlägsnas rekommenderar vi vår stora sopmaskin AKM80. Den här mycket effektiva sopmaskinen med en kapacitet på upp till 8400 m²/h är idealisk för rengöring av stora golvytor, både inomhus och utomhus.

Våra golvrengöringsmaskiner SWM20E, SWM30, SWM33, SWM50E och SWA70 för inomhusbruk är lättmanövrerade och flexibla att använda. Här finns allt från smått till stort, allt finns här. De små skurmaskinerna SWM20E, SWM30 och SWM33 är särskilt lättmanövrerade, även i smala gångar, mellan hyllor eller i butiksutrymmen. Den batteridrivna SWM20E-skrubbrörelsen är särskilt praktisk, eftersom du inte behöver dra i strömkabeln. Den låga ljudnivån gör det också möjligt att utföra rengöringsuppgifter i känsliga miljöer eller i kontakt med kunder. Detta garanterar renhet på arbetsplatsen i alla situationer.

Den sladdlösa industrirengöringsmaskinen SWM50E övertygar med en hög yteffekt på 2200 m²/h och en batteritid på 3,5 timmar.

Vill du ha det bekvämt och har särskilt stora inomhusutrymmen att rengöra? Använd då potentialen hos vår stora åkbara skurmaskin SWA70. Med den här bekväma kombinationsenheten kan du rengöra plana golvytor i sittande ställning utan att lämna några rester. Det sparar tid och energi efter en lång arbetsdag i lagret eller på monteringen.

Om andra ytor, t.ex. klädsel, lädermöbler, bord eller till och med vanliga hallgolv, behöver rengöras från tung smuts och vätskor kan vår våttorkdammsugare NTS80 hjälpa till.

Professionella rengöringsmaskiner är effektiva och enkla att använda

När det gäller effektiviteten hos rengöringsmaskiner för kommersiell golvrengöring, uppmärksammar de flesta bara de viktigaste faktorerna, t.ex. en stor yta, rengöringsborstarnas hastighet eller en stor kapacitet hos smutsbehållaren. Dessa faktorer påverkar definitivt effektiviteten av professionell golvrengöring och kan också hittas i våra maskiner.

Förutom borstdiametern och motoreffekten är det dock också viktigt med en ren processsekvens. För att säkerställa detta är våra sopmaskiner mycket lätta att fylla och tömma. Friskvattentanken kan fyllas på mycket enkelt via ett tanklock på golvtvättmaskinens ovansida. Tömning fungerar till exempel på SWM30 med en praktisk avloppsslang som tömmer vattnet från den stora avloppstanken på några sekunder. Vår våttorkdammsugare NTS80 är ännu enklare att tömma tack vare den lätt avtagbara övre delen av den kommersiella dammsugaren. Det praktiska lutande chassit gör det möjligt att tömma dammbehållaren över en container eller direkt i en säck. Detta minskar den tid som går åt till extra uppgifter och ökar den effektiva rengöringstiden.

Tekniska data i överblick:

  • Arealutbyte 1200 - 8400 m²/h
  • Hastighet 170 - 200 varv per minut.
  • Kapacitet för avloppsvattentank 10 - 80 L
  • Kapacitet för färskvattentank 6 - 70 L
  • Borstdiameter 43 - 56 cm
  • Motoreffekt 550 - 3000 W
  • Sugläppens bredd 64 - 80 cm

Dammsugare för våttorkning med mera för kraftfull rengöring

Vår kommersiella dammsugare, våttorkdammsugaren NTS80, är särskilt kraftfull med en effekt på 3000 watt. Den dammsuger utan ansträngning damm, byggnadsavfall, små muttrar och bultar, vatten och andra vätskor från en mängd olika ytor. Den robusta behållaren i rostfritt stål i den här professionella dammsugaren säkerställer att allt samlas upp centralt. Detta är möjligt tack vare tankprincipen, som är det sätt på vilket våttorkdammsugare fungerar. Konventionella tankdammsugare har en fyllnadsvolym på 20-30 liter. NTS80 har en tankstorlek med en fyllnadsvolym på 80 liter, vilket gör den till en tungviktare bland industridammsugare. Detta ökar tiden till nästa tömning avsevärt, vilket möjliggör snabb och effektiv rengöring. Med det ergonomiskt formade sugröret i rostfritt stål är det en barnlek att suga upp tung smuts från golvet eller till och med från svåråtkomliga ställen.

Naturligtvis kan man inte förvänta sig vad NTS80 kan göra av en åkbar/skrubbtork. Våra andra tunga rengöringsmaskiner kan dock också moppa, sopa och dammsuga all slags smuts från olika ytor. De klarar även av kraftigare nedsmutsning. Skrubbar och sopmaskiner med åkande sotare rengör främst släta, plana ytor. Dessutom är alla våra golvtvättar utformade för att samla upp smutsigt vatten i sin smutstank, vilket gör det möjligt att rengöra fuktiga golv i hallen. Ride-on/skrubbarna från wipeket arbetar med ett skivsystem: en rengöringsborste roterar framtill i hög hastighet. Denna rörelse lossar damm och trampad smuts från golvet. För att förhindra att smutsen rörs upp fuktar ett munstycke på rengöringsmaskinens undersida golvytan. Det är detta som skiljer en konventionell sopmaskin från en skurmaskin. Sugröret, som är fäst vid den bakre sugkäppen, ser till att det smutsiga vattnet sugs in i avloppsvattentanken. Rengöringskraften och yteffekten bestäms till stor del av storleken på rengöringsborsten och dess rotationshastighet, men storleken begränsar naturligtvis också manövrerbarheten och därmed möjligheten att använda den i smala gångar.

Oavsett om det är en smal gång eller en stor hall: med rengöringsprodukterna från wipeket kan du vara säker på att du hittar rätt rengöringsutrustning för dina rengöringsbehov.

...läs mer