Alla produkter

Driftsteknik

Header

Varumärket TecMaschin står för precision, kvalitet och praktiska tekniska produkter. Precis vad som behövs i lagret och i den dagliga produktionen. Det handlar inte om hur dyr en apparat är. Huvudsaken är att de utlovade funktionerna är perfekt genomförda och att du kan njuta av de innovativa produkterna från TecMaschin under lång tid. Varje produkt har sitt eget speciella användningsområde för vilket den skapades.

Filtrera resultat
×

Pris / kr

typ
Kategori


Modell

28 artiklar

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Teknik med tradition

Produkterna från vårt varumärke TecMaschin för driftsteknik står för innovation, kvalitet och funktionalitet. Tyskarna har länge varit kända för sin uppfinningsrikedom och innovation. TecMaschins tekniska produkter är inget undantag och hjälper dig att utveckla din verksamhet och inspirera kunderna med dina egna produkter. Sortimentet är lika omfattande som mångsidigt. Allt från det lilla bandningsverktyget, som kan användas snabbt och flexibelt, till pallomslagaren, som automatiskt utför förpackningsbeställningar, ingår.

Snabb och ren förpackning

Inget förpackningsarbete är längre för bråttom eller för bråttom, eftersom TecMaschins bandningsprodukter är utformade för att alltid fungera och för att snabbt kunna sättas in i arbete. Du kan lita på TecMaschins praktiska handbandningsverktyg, som gör det möjligt att genomföra bandningen i längden på ditt PET-band. PET-bandet finns också i vårt sortiment. Det innebär att du kan räkna med att få allt från en enda källa och att tekniken fungerar tillsammans. Det betyder att du kan täcka en stor del av dina förpackningsbeställningar med enbart denna produkt. Du kan också använda den praktiska TecMaschin-dispensern för band för att snabbt byta plats med din bandningsstation. Detta lönar sig om de varor som ska bandas är särskilt stora eller tunga. Dessutom kan handbandningsverktyget alltid tas med i den övre hyllan på avhaspeln och bandrullen på 20 kg blir också mycket lättare att hantera.

Intelligent bandning

Förpackning är också en barnlek med den halvautomatiska pall-omslagaren PWS1650. Med den här robusta och hållbara sträckfilmningsmaskinen kan du säkert slå in upp till 40 pallar i timmen utan någon fysisk ansträngning. Oavsett om du använder de förinstallerade programmen eller dina egna individuellt inställda omslagscykler hittar du alltid en optimal inställning för att skydda pallarna från skador, smuts och tippning under lagring och transport. Sträckomslagaren är också det optimala valet när det gäller hållbarhet. Tack vare pre-stretch-systemet försträcks den omslutande filmen med upp till 250 % jämfört med pallomslagningsmaskiner med mekaniska och magnetiska filmbromsar, vilket innebär en betydande besparingspotential för dig när det gäller filmförbrukningen och därmed också kostnadsbesparingar. En meter film blir 3,5 meter med försträckning.

Tack vare öppningarna på undersidan av den 1650 mm långa vändskivan är PWS1650 också lätt att transportera med en gaffeltruck och kan användas flexibelt. Palettomslagaren är också utrustad med en fotocell som säkerställer automatisk höjddetektering. Skivan har en maximal lastkapacitet på 2000 kg och roterar med en hastighet på upp till 12 varv per minut, vilket gör inplastningsmaskinen till den optimala förpackningsmaskinen för ditt företag.

...läs mer