Alla produkter

Driftsteknik

Header

Varumärket TecMaschin står för precision, kvalitet och praktiska tekniska produkter. Precis vad som behövs i lagret och i den dagliga produktionen. Det handlar inte om hur dyr en apparat är. Huvudsaken är att de utlovade funktionerna är perfekt genomförda och att du kan njuta av de innovativa produkterna från TecMaschin under lång tid. Varje produkt har sitt eget speciella användningsområde för vilket den skapades.

Filtrera resultat
×

Pris / kr

Produkttyp


Modell
11 artiklar

Utsikten
Jämför
Maximalt 4 produkter kan jämföras samtidigt.
4.886,35 kr
plus 25% moms
Leveranstid 3 - 5 arbetsdagar
Frakt 2289,- kr en gång per order
Jämför
Maximalt 4 produkter kan jämföras samtidigt.
964,85 kr
plus 25% moms
Leveranstid 3 - 5 arbetsdagar
Frakt Fraktfri
Jämför
Maximalt 4 produkter kan jämföras samtidigt.
1.378,85 kr
plus 25% moms
Leveranstid 3 - 5 arbetsdagar
Frakt Fraktfri

Teknik för proffs med tradition

Produkterna från vårt varumärke för driftteknik TecMaschin står för innovation, kvalitet och funktionalitet. Tyskarna har länge varit kända för sin uppfinningsrikedom och innovation. De tekniska produkterna från TecMaschin är inget undantag och hjälper dig att utveckla din verksamhet och inspirera kunderna med dina egna produkter. Detta sortiment är lika omfattande som det är mångsidigt. Från den lilla förstärkningsanslutningen, som kan användas snabbt och flexibelt, till den kompletta mobila svetsarbetsstationen ingår allt. Det finns till och med något för pausen: automaterna, som ofta bara kallas snackmaskiner, förser dina medarbetare med kylda snacks och drycker dygnet runt.

Säkerheten först

Säkra dina uppfarter och parkeringsplatser med våra moderna och robusta elektriska, infällbara pollare. De kan bekvämt styras med fjärrkontroll och ger ett effektivt skydd mot obehörigt tillträde. Finns antingen individuellt eller som set - inklusive pumpsystem. Passar perfekt för kommersiella fastigheter, parkeringshus och privata fastigheter.

Utrustningen för en mobil svetsarbetsplats omfattar Mig/Mag-svetsaggregatet, en mobil svetsskyddsridå och ett utsugssystem, som garanterar nödvändig säkerhet under svetsarbetet. I TecMaschins sortiment av driftteknik ingår naturligtvis även lämplig svetstråd.

Varuautomater: Service dygnet runt för dina anställda och kunder

Våra varuautomater/snackmaskiner är den perfekta lösningen för att erbjuda dina anställda, besökare och kunder en extra service. De är lätta att använda, lätta att underhålla och erbjuder ett brett urval av snacks dygnet runt.

LED-strålkastare och LED-sollyktor

Lys upp dina arbetsområden och affärslokaler på ett energieffektivt sätt med våra kraftfulla LED-strålkastare. För utomhusområden ger TecMaschins LED-sollykta hållbar, underhållsfri och miljövänlig belysning. Använd ren solenergi i stället för el från kraftverk och spara samtidigt energikostnader.

...läs mer