Alla produkter

Hyllor för tung last

Köp tunga hyllor på TOPREGAL

Tunga hyllor är hjärtat i varje lager och används för att förvara en mängd olika varor. För att kunna tillgodose de mest varierande kraven på tunga hyllor har TOPREGAL GmbH specialiserat sig på ett utvalt sortiment av produkter inom lagringsteknik. Därför kan du välja mellan olika typer av tunga hyllor, t.ex. pallhyllor, lagerhyllor eller multifunktionella hyllor, för att hitta rätt hyllor för ditt företag. Alternativt kan du använda vår hyllkonfigurator för att sätta ihop en modell som uppfyller alla dina krav för att få den perfekta tunga hyllan i ditt lager.

Det bästa stället att köpa tunga hyllor är i vår butik för tunga hyllor. Vi erbjuder dig ett omfattande urval av olika tunga hyllor för ditt lager. Det handlar till exempel om våra robusta pallställ för lagring av vanliga europaletter eller våra flexibla lagerhyllor, som är idealiska för manuell hantering av lagrade varor. Dessutom hittar du klyvningsställ för lagring av långa och stående varor, däckställ, trumställ samt hyllställ i kategorin tunga ställningar.

Alla förvaringsställen uppfyller den industriella standarden och har därför hög lastkapacitet och lång livslängd. Slutligen ställer vi höga krav på våra produkters kvalitet. Därför testas alla tunga hyllor i vår butik enligt DGUV:s föreskrift 108-007 eller DIN EN 15512. Detta test omfattar ett test för belastningskapacitet, stabilitet och styrka. Det innebär att du kan vara säker på att dina tunga hyllor uppfyller alla lagstadgade krav.

I princip är alla våra tunga hyllor i vår butik plug-in och därför lätta att montera och demontera. Dessutom kan du flexibelt omvandla och utöka hyllorna i efterhand om du köper tillbehör till dina tunga hyllor.

I vår butik finns färdiga, högkvalitativa hyllor för tungt arbete, enskilda hyllor och praktiska tillbehör för att utöka befintliga hyllor. Så om ditt lager redan är tillräckligt utrustat med tunga hyllor och du letar efter praktiska tillägg för dina arbetsprocesser kan du ta en titt på våra arbetsbänkar och packbord samt våra mobila hyllor och bord. Dessa kan anpassas till dina behov med hjälp av konfiguratorn och rekommenderas starkt för ökad komfort i lagret.

Oavsett om du köper tunga hyllor eller letar efter enskilda delar, fabriksutrustning eller hela rumssystem: Din och ditt teams säkerhet är särskilt viktig för oss. Därför vill vi rekommendera produkter för ditt skydd: från skydd mot stötar i hyllor och maskinskydd till barriärer och markeringar.

...läs mer