Alla produkter

Transportutrustning

Header

Transportutrustning finns i olika varianter och täcker ett brett användningsområde i det dagliga arbetslivet. Oavsett om det är i form av en bordsvagn, orderplockningsvagn, plattformsvagn eller tidskriftsvagn.

Filtrera resultat
×

Pris / kr

Max. Belastning (kg)

Däck5 artiklar

Utsikten

Pneumatiska däck, plastdäck eller massiva gummidäck: Däcken gör skillnad

Beroende på var den nya transportutrustningen ska användas och hur ofta, är det viktigt att överväga vilka däck som är bäst lämpade för jobbet. Ett pneumatiskt däck är variabelt och kan vid behov anpassas till det gods som ska transporteras, så att hjulen får en bra start - oavsett hur tungt det är. Ett luftdäck klarar också nästan alla underlag perfekt: vått, halt eller ojämnt. Särskilt inomhus, där vassa föremål kan bli överkörda, är det solida gummidäcket ett bättre alternativ. Denna variant är perfekt för kontinuerlig användning. Innan du köper bör du dock komma ihåg att solida gummidäck är något mer högljudda än pneumatiska däck. Plastdäck är vanligtvis de mest bullriga - men dessa är också extremt hållbara, eftersom det knappast finns någon nötning. Men den termoplastiska elastomer som används i våra produkter, förkortat TPE, övertygar även här med sina tysta men kraftfulla rörelseegenskaper. Det låga rullmotståndet trots den enorma bärförmågan kombineras här på ett perfekt sätt. Plastdäck är därför också populära för specialvagnar.

Allt flyttades snabbt och enkelt: bordsvagnar och magasinvagnar i drift

Oavsett om de används utomhus, inomhus eller i båda områdena. Magasinsvagnar eller plattformsvagnar används i nästan alla företag för att bekvämt transportera mindre varor, t.ex. kopieringspapper, paket eller annat som behöver flyttas i arbetsmiljön. Alla hyllelement är tillverkade av robust rostfritt stål och har därför lång livslängd vid kontinuerlig användning.

...läs mer