Alla produkter

Verktygsskåp & förvaringsskåp

Header

De praktiska skåpen skapar ordning i verkstaden, fabriken eller omklädningsrummet på nolltid.

Alla verktygsskåp som listas här har en sak gemensamt: de kan integreras perfekt i ett förvaringsställ, ett multifunktionsställ (MFR) eller en arbetsbänk (MFW) - utan montering. Alla modeller kan dock också placeras individuellt eller omvandlas till mobila skåp eller mobila verktygsskåp.

Filtrera resultat
×

Pris / kr

Bred (mm)

Djup (mm)
Antal lådor
14 artiklar

Utsikten
  1. 1
  2. 2
Jämför
Maximalt 4 produkter kan jämföras samtidigt.
2.620,85 kr
plus 25% moms
Leveranstid 3 - 5 arbetsdagar
Frakt 2289,- kr en gång per order
Jämför
Maximalt 4 produkter kan jämföras samtidigt.
5.587,85 kr
plus 25% moms
Leveranstid 3 - 5 arbetsdagar
Frakt 2289,- kr en gång per order
Jämför
Maximalt 4 produkter kan jämföras samtidigt.
2.333,35 kr
plus 25% moms
Leveranstid 3 - 5 arbetsdagar
Frakt 2289,- kr en gång per order
  1. 1
  2. 2

Våra två städfanatiker i företaget: verktygsskåp och skåp

"Man kan inte göra en omelett utan att slå sönder äggen" - alla känner till ordspråket - och man kan inte arbeta utan att slå sönder äggen. De många små och stora verktyg som behövs för detta måste finnas inom räckhåll. Vi kan hjälpa dig: vår multifunktionella arbetsbänk har bokstavligen allt. Antingen i den korta MFW-versionen med två moduler, t.ex. ett verktygsskåp med lådor till vänster och ett verktygsskåp med en dörr och två nivåer inuti till höger. Självklart låsbart, för efter jobbet eller helgen.

Skåp med verktygslåda eller skåp med gångjärnsdörr

Låt oss först ta en närmare titt på lådskåpet: Grundmaterialet är stål och designat i en attraktiv ljusgrå färg med blå lådfronter. Eftersom den ursprungligen utvecklades för att integreras i vår MFW1000 arbetsbänk, MFP packbord/arbetsbänk eller MFR förvaringshyllor, finns den i två djup (60 och 80 cm). Antalet lådor varierar från fyra, sex eller upp till 10 lådor. För varje låda finns det en låddelare som kan användas individuellt och på så sätt kan även mindre verktyg förvaras på ett snyggt sätt. Här finns också en uppsättning med två nycklar för varje verktygsskåp med lådor, vilket gör hela elementet till ett skåp genom att låsa det säkert.

Det inbyggda elementet som ett verktygsskåp med gångjärnsdörrar eller med endast en dörr finns också i två djup 60 cm eller 80 cm för vårt MFR-förvaringsställ, vår tunga arbetsbänk eller arbetsbänk. Alla skåpdelar är, precis som lådskåpen, tvåfärgsmålade i chic ljusgrått (stomme) och signalblått RAL 5005 (dörr). Skåpet i metall klarar av den hårda vardagen i verkstaden. Skåpet med dubbla dörrar rymmer större verktyg och utrustning eller kan användas som en klädhängare. Men vi har faktiskt något bättre i vårt sortiment för detta...

Skåp + garderob = klädskåp

Hur som helst, med våra skåp fungerar denna beräkning i alla fall. De är perfekta garderobskåp för dina anställda på företag, för brandkårens kamrater eller andra grupper av människor som först gör sig av med sina vardagskläder och tar på sig en uniform eller arbetskläder. TOPREGALs klädskåp skyddar kläderna perfekt från damm och smuts på arbetsplatsen - och tack vare det integrerade låset även från eventuella tjuvar. Två matchande nycklar ingår i leveransen.

Behöver du ett skåp eller ett verktygsskåp på hjul?

Har du en arbetsplats där du behöver mycket rörelsefrihet, men alltid behöver ha dina verktyg inom räckhåll? - Vi kan hjälpa dig! Med några få enkla steg kan du förvandla den till ett verktygsskåp - rullbart och mobilt - som gärna följer med dig vart du än går. Installationen i en mobil hylla eller en mobil arbetsbänk passar perfekt, eftersom den är speciellt utvecklad för detta fall och höjden kan justeras individuellt till din arbetshöjd i steg om 5 cm - våra produkter kan även senare omvandlas till mobila versioner. Vi ger dig gärna råd och skickar dig den nödvändiga hjuluppsättningen separat; prata med oss i chatten, per telefon eller e-post!

...läs mer