+++ Fira 15 år av TOPREGAL med oss - i april: 15% extra rabatt - upp till 58% besparingar möjliga! +++

Alla produkter

Konferensstolar & besöksstolar

Header

De gillar sällskap och finns nästan överallt: Konferensstolar, besöksstolar och även kontorsstolar. Det ställs höga krav på dem, eftersom de måste vara bekväma, snabbt och flexibelt arrangerade och alltid se bra ut.

Filtrera resultat
×

Pris / kr

typ


AntalFärg


6 artiklar

Konferensstolar och besöksstolar måste sitta i alla avseenden.

Även om ett tyskt ordspråk säger att "korthet är livets krydda", är möten i det dagliga kontorslivet ofta längre än vad man först tror. Därför är det en fördel om mötesdeltagarna sitter på ergonomiska konferensstolar. En form som är anpassad till ryggens naturliga kurva och en mjukt stoppad sits är avgörande för en bra konferensstol med hög sittkomfort. Ryggstödet i nät, som har använts flitigt under några år, är särskilt behagligt på sommaren och övertygar med sina andningsbara egenskaper.

Vilken konferensstol passar mig?

Så kallade frihängande stolar placeras ofta i mötesrum, eftersom de är diskreta och faktiskt passar in i utseendet på alla konferensbord. Precis som enkla mörka färger bredvid tidlösa material som krom eller plast. Vår rekommendation för ökad sittkomfort: konferensstolar med armstöd. Den här lilla detaljen gör stor skillnad när du tillbringar lång tid i mötesrummet för att hitta en lösning på ett problem eller arbeta fram ett nytt koncept.

Besökarstolar eller konferensstolar bör förresten inte vara för tunga, eftersom man ofta måste byta plats med kort varsel eller bilda en cirkel av stolar för workshops osv. Sist men inte minst är en robust och slitstark klädsel viktig om du vill ha din konferensstol länge.

...läs mer