Alla produkter

Hyllställningar tillbehör

Header

Högsta kvalitet på alla områden. Detta gäller alla våra produkter, men särskilt våra hyllor. Att hitta lämpliga lösningar för varje tillämpning är endast möjligt med modulära komponenter. Därför erbjuder vi dig här möjligheten att välja dina egna moduler och tillbehör till din FB200-hylla.

Filtrera resultat
×

Pris / kr

10 artiklar

Utsikten

Den modulära lösningen för din tillämpning

Med många års erfarenhet av nära samarbete med lageroperatörer och av att utrusta små till stora lager kan vi säga en sak: inget lager är exakt likadant och varje lager kräver sin egen lösning av hyllsystem. För detta ändamål erbjuder vi ett brett utbud av prefabricerade hyllsystem, men också enskilda delar och tillbehör till hyllsystem. Från den enkla tvärstången för galler, till hyllan i trä eller stål, till stående profiler med höjder på 200, 250 eller till och med 300 cm, hittar du de enskilda hylldelar du behöver för att komplettera, utöka eller omforma ditt hyllsystem.

TOPREGAL bygger på en holistisk produktportfölj där ingenting saknas. Det är också möjligt att lägga till en tilläggshylla inkl. stålhylla direkt i varukorgen. Här ingår alla smådelar som du behöver för montering, t.ex. bottenplattor, skruvar, bultankare och muttrar, och naturligtvis även stolparna, fästanordningarna och tvärstängerna för hyllan.

Om du fortfarande är osäker på hur hyllan ska monteras eller passa är du välkommen att kontakta vår serviceavdelning. Våra experter på hyllor ger dig gärna råd och hjälper dig att hitta rätt lösning. Naturligtvis erbjuder vi också en monteringstjänst. Våra montörer monterar dina hyllor på kortast möjliga tid. Du kan vara säker på att den står säkert fram till nästa årliga inspektion av hyllorna.

Att välja ett hyllsystem från TOPREGAL innebär att man litar på proffs. Med den modulära FB200 kan du utöka dina hyllor som du vill. Med hyllor av trä eller stål, med olika tvärbalkar eller även med bottenplattor och upprättstående profiler. Med oss är du på den säkra sidan.

...läs mer