Alla produkter

Kvalitet

Våra produktionsanläggningar är utrustade med den senaste tillverkningsutrustningen och uppfyller de högsta kvalitetsstandarderna. Vi garanterar konstant övervakning och precisionskontroll av alla produktionsprocesser och de råvaror som används för att säkerställa hållbarheten och motståndskraften hos våra högkvalitativa tunga hyllor. Dessa är speciellt utformade för att klara extrema förhållanden och de högsta belastningarna. Dessutom utsätter vi våra tekniska produkter för strikta testförfaranden i enlighet med FEM4.004-standarden för att garantera deras kvalitet och säkerhet i alla avseenden.

Kraftiga hyllor: säkerhet möter kvalitet

Vi utvecklar och tillverkar våra tunga hyllor i enlighet med de krav för användning av kommersiella hyllsystem som anges i BGR234 branschorganisationsstandard, bättre känd idag som "DGUV 108-007", och den europeiska DIN EN 15635-standarden. Dessa definierar till exempel föreskrifter om följande punkter:

  • Lastkapacitet
  • styvhet
  • stabilitet
  • Reglering av trafikvägar och gångar som ska bibehållas
  • Säkring av lagrat gods
  • Märkning (last- och typskyltar)
  • Brandskydd

Dessa föreskrifter måste även följas av dig som användare av hyllsystemet. Säkerhetsrelevanta tillbehör som påkörningsskydd, genomskjutningsskydd eller hyllplan hittar du i kategorierna Hyllkomponenter och Påkörningsskydd. Vi använder speciella signalfärger för att identifiera våra produkter på bästa möjliga sätt och förhindra eventuella olyckor i ditt lager. Våra hyllkomponenter är lackerade i RAL 5005 signalblå och RAL 2004 ren orange. Våra påkörningsskydd är målade i signalgult och försedda med iögonfallande svarta ränder. Genom att ständigt övervaka produktionsprocessen och de råvaror som används säkerställer vi en jämn och hög kvalitet på våra produkter som klarar även de högsta kraven.


Tekniska produkter: Säkerhetskontroll före leverans

Före leverans testas våra enheter i enlighet med standarden FEM4.004. Detta är en etablerad standard, särskilt för transport- och lagringsteknik. Standarden definierar krav på driftsäkerhet och prestanda. Genom detta förebyggande test säkerställer vi att varje enhet uppfyller de högsta tillämpliga säkerhets- och prestandastandarderna vid leverans. Vårt testteam, som består av kvalificerade tekniker, utför omfattande standardiserade tester för att certifiera våra produkters motståndskraft, funktionalitet och tillförlitlighet. Så du kan vara säker på att du får testade och tillförlitliga enheter.

Logo FEM4.004AVPQ-certifikat

Logo AVPQFörkortningen AVPQ står för "Amtliches Verzeichnis präqualifizierter Unternehmen der Industrie- und Handelskammern für den Liefer- und Dienstleistungsbereich". TOPREGAL certifierades för första gången 2021 av den för oss ansvariga industri- och handelskammaren i Stuttgart. Detta förfarande upprepas varje år och hålls uppdaterat. Som en del av den standardiserade processen kontrolleras företag i förväg (prekvalificeras), vilket gör det lättare att sammanställa de nödvändiga dokumenten för anbud från offentliga institutioner och företagssektorn. Parallellt med detta sker en registrering i en rikstäckande, officiell katalog. Endast pålitliga och effektiva företag kan dra nytta av denna presumtion om lämplighet från kamrarna och inkluderas i denna databas.


Bevis & certifikat

På begäran skickar vi gärna det aktuella certifikatet från TOPREGAL GmbH med certifikatnummer 08 008 865943.

Den officiella katalogen finns tillgänglig online på https://amtliches-verzeichnis.ihk.de. Företag kan hittas med hjälp av sökkriterier som namn, säte, CPV-kod etc. Du kan komma åt vår post via "Sök". Mer detaljerad information ("Extended view") är tillgänglig efter att ha angett åtkomstkoden 3902.

Ytterligare information om AVPQ finns här: https: //amtliches-verzeichnis.ihk.de/About.aspx