Alla produkter

Arbetsbänkar MFW1000

Header

Vår MFW1000-arbetsbänk - en multifunktionell arbetsbänk som endast finns hos TOPREGAL - passar för alla ändamål tack vare de olika personaliseringsmöjligheterna. Arbetsbänkens arbetshöjd kan justeras optimalt i steg om 5 cm. Tack vare den speciella plug-in-konstruktionen kan arbetsbänken monteras och demonteras på några minuter.

Filtrera resultat
×

Pris / kr

Bred (mm)

Bordshöjd (mm)


Djup (mm)Bordskåpa
Visa alla filter

15 artiklar

Utsikten
  1. 1
  2. 2
  1. 1
  2. 2

En arbetsbänk för alla ändamål

Vår MFW1000-arbetsbänk - en multifunktionell arbetsbänk som endast finns hos TOPREGAL - passar för alla ändamål. Om du vill arbeta med verktyg kan du använda multiplexbrädan av robust bokträ som är förseglad med linoljefärg som stöd. Detta stöd är en av de vanligaste egenskaperna för våra arbetsbänkar. När du hanterar vätskor är det bästa valet det avtorkningsbara stålstödet. Med det praktiska gallret får du ett lättstädat stöd som kännetecknas av en robust finish. Vår träskiva av 25 mm tjock limmad spånskiva är ett billigare alternativ till vår slitstarka Multiplex-skiva.

Konfigurator för arbetsbänken

Med arbetsbänkskonfiguratorn kan du säkert hitta rätt arbetsbänk för dig och dina tillämpningar. Ytterligare moduler och tillbehör visas direkt, som här sammanfattas i detalj för dig:

Den perforerade bakre väggen (tillval) gör vår arbetsbänk till en riktig organisatör: verktyg, maskiner eller till och med staplingsbehållare eller förvaringslådor med öppen front kan enkelt fästas på den. Vi erbjuder två förkonfigurerade tillbehörssatser här i butiken.

I sortimentet av arbetsbordstillbehör erbjuder vi även integrerbara verktygsskåp och verktygslådor som valfria moduler. Verktygsskåpen/verktygslådorna finns i två djup för att passa till den valda arbetsbänken. De är låsbara och tillverkade av robust stål. Dörrarna och utdragbara lådor i blått är perfekt anpassade till kroppen i diskret ljusgrått. I verktygsskåpet finns en hylla som kan hängas in i olika höjder beroende på dina behov. Den andra modulen, verktygslådan, består av fyra lådor, som var och en är försedd med en fackfördelare och är låsbar.

Professionellt tips: Du kan också integrera dessa moduler i våra förvaringshyllor.

Mobil och höj- och sänkbar: MFW1000

Det oändliga antalet användningsmöjligheter är inte allt som MFW1000-arbetsbänken har att erbjuda: De lättmonterade hjulen av hårdgummi gör den till en mobil arbetsbänk på nolltid - hjulen kan också monteras senare om du redan har köpt en arbetsbänk, en tung arbetsbänk eller ett arbetsbord.

Beroende på dina behov kan du när som helst och med liten ansträngning omvandla arbetsbänken till en mobil eller stationär version.

Arbetsbänkens arbetshöjd kan justeras optimalt i steg om 5 cm med hjälp av ett galler. Det är därför MFW1000 ofta köps när en höj- och sänkbar arbetsbänk behövs. Ett annat element kan också läggas till på sidan om så önskas. Detta gör det möjligt att förlänga vår multifunktionella arbetsbänk till en radbänk av valfri längd. Precis som du vill ha och behöver den.

Snabbt monterad och transporterad

Tack vare den speciella plug-in-konstruktionen kan arbetsbänken monteras och demonteras på några minuter. Detta gör arbetsbänken idealisk att ta med sig till alla arbetsplatser, även i mindre företagsbilar.

Ta en titt på vår korta och informativa produktvideo om arbetsbänken!

...läs mer