Alla produkter

Digitala reklamskärmar

Header

Att hitta rätt reklamkanal är ibland inte så lätt. Frågan är var och på vilket sätt kunderna ska kontaktas. Det är här TecMaschins digitala reklamskärmar kan hjälpa till. Digitala skärmar är särskilt flexibla när det gäller innehåll. Ljudinspelningar kan spelas upp lika bra som bilder, videor eller GIF:er. På så sätt fungerar de som digitala kundstoppare i ditt skyltfönster, din butik eller din mässmonter.

Filtrera resultat
×

typ
Skärmens diagonal (")

OperativsystemOperationPris / kr

Visa alla filter

15 artiklar

Utsikten
  1. 1
  2. 2
  1. 1
  2. 2

Digital annonsering: Det flexibla informationsmiraklet

Som företag finns det många sätt att närma sig kunderna: TV- och radioreklam, affischer, flygblad osv. I detta sammanhang bör man inte bortse från effekten av reklam i den egna butiken. Vare sig det är i skyltfönstret eller inne i butiken: Digitala annonser fungerar som blickfång. Dessa kundstoppare gör det enkelt att förmedla information. Det är lätt att spela upp förklarande videor och reklamvideor, liksom bildspel eller ljudinspelningar. Du har alltså många möjligheter att använda enheten.

En annan fördel är den höga flexibiliteten när det gäller att transportera innehållet: Våra digitala skyltskärmar kan styras via olika gränssnitt, t.ex. LAN- eller WLAN-anslutningar, USB-portar eller SD-kortplatser. Det enklaste alternativet är att skriva de önskade bilderna och videorna på en databärare och sedan spela upp innehållet direkt.

Alternativt kan enheten också vara ansluten till internet och innehållet kan spelas upp via molnet eller en webbplats. Det går också att spegla en dator utan problem via HDMI. Eftersom alla våra digitala kundstoppare är utrustade med ett Android-operativsystem kan du dra vilken Android-kompatibel app som helst till enheterna.

Detta innebär att innehåll kan laddas upp snabbt och spelas upp på ett flexibelt sätt. Jämfört med affischer och andra tryckta medier kan du presentera nytt innehåll mycket snabbare eftersom det inte krävs någon utskrift.

Interaktivitet som en fördel: våra pekskärmar

Det är uppenbart att digitala skärmar redan har en stor fördel: den högre flexibiliteten gör det möjligt att visa och presentera innehåll snabbt. Dessutom fungerar reklamskärmar som digitala kundstoppare: potentiella köpare stannar upp, tittar på det som visas och informerar sig om produkter och erbjudanden via videor och bilder som visas. Sådana reklamåtgärder fungerar ännu bättre när de är interaktivt utformade. Våra digitala pekskärmar gör detta möjligt.

Det gör det enkelt att presentera till exempel 3D-modeller. Gör det öppet för dina kunder vilka komponenter och moduler i dina produkter som visas. Videor och webbplatser kan också lätt väckas till liv på detta sätt. Den digitala touchterminalen DITT-LED32 fungerar särskilt bra här, eftersom dess bekväma höjd bjuder in till att prova den. Det är också mycket enklare för dina anställda att använda och har en intuitiv hantering. Kontrollen fungerar ju nästan identiskt med kommersiellt tillgängliga Android-smartphones.

Digitala anslagstavlor på kontoret och lagret

Digitala skärmar kan inte bara användas som reklampelare, utan även på kontor, i konferensrum, lagerlokaler och produktionshallar. Här erbjuder våra hängande modellerDHD2-LED43 och DHD-LED43H många fördelar. Tack vare takmonteringen kan dessa hängande displayer placeras på ett tydligt synligt ställe även i oklara hallar och verkstäder. Genom fjärrstyrning eller spegling av en dator kan enheterna bekvämt styras från golvet. Här kan information om aktuella ämnen, tidtabeller, rutter eller till och med vad som finns tillgängligt i matsalen den aktuella dagen enkelt förmedlas till de anställda. Denna viktiga information kan enkelt laddas upp och presenteras.

Våra digitala skyltar visar också vad de kan göra på kontoret: Särskilt de interaktiva modellerna med pekskärm kan användas för presentationer eller som whiteboard. För att göra detta är det bara att placera skärmen i ett konferensrum och använda ett av gränssnitten för att ladda upp information. Särskilt grafiskt innehåll kan lätt förmedlas på detta sätt.

Digitala skärmar i köpcentrum och på mässor

Displayer kan vara mycket användbara i butiker, kontor och lager. De utvecklar sin fulla potential endast där det finns många kunder: i köpcentrum och på mässor. Här finns det andra grundförutsättningar för kundanpassad reklam än i den egna butiken. Många leverantörer konkurrerar om uppmärksamheten från en stor mängd besökare. Därför är det särskilt viktigt att uppmärksamma detta. Och vad är bättre än en digital kundstoppare från TecMaschin?

Skapa uppståndelse med digitala hängande displayer i fönstret i ditt köpcentrum eller på ett utställningscenter. Det viktigaste är att reklamskärmen är väl synlig. Med våra interaktiva pekskärmar kan du utlösa människans medfödda lekinstinkt och uppmuntra kunderna att stanna kvar i din monter. En livlig konversation senare kan du redan ha nästa beställning.

Våra pekskärmar kan också användas som vägvisare. Dessa syns ofta i stora och vindlande köpcentrum för att visa kunderna vägen till rätt butik. Men en sådan skylt kan också vara användbar på mässor och flygplatser.

Användningsområdet är stort och mångsidigt. Det är desto bättre att de digitala reklamskärmarna från TecMaschin är så flexibla. Övertyga dig själv om våra högkvalitativa apparater.

...läs mer