+++ Fira 15 år av TOPREGAL med oss - i april: 15% extra rabatt - upp till 58% besparingar möjliga! +++

Alla produkter

Karriär

För att stödja de snabbt växande strukturerna letar vi efter ett brett utbud av engagerade yrkesverksamma som tycker om att arbeta på ett strukturerat och självständigt sätt.

Vem är TOPREGAL?

TOPREGAL GmbH grundades 2009 och är ett dynamiskt, internetkunnigt och familjeägt företag med säte i Filderstadt, nära Stuttgart. Med ett andra lager i Wesel, som öppnades 2020, garanterar vi snabba leveranser i hela Europa. Vår expansion fortsatte 2021 med en filial i Newport, Wales, och kompletterades 2022 med en produktions- och logistikanläggning i Pasewalk, nära Berlin. År 2023 markerade ytterligare en milstolpe i vår företagshistoria. Vi stärkte vår internationella närvaro genom att öppna ytterligare sex anläggningar i USA - i Illinois, Kalifornien, Texas, Pennsylvania och Missouri. Var och en av dessa flyttar återspeglar vårt åtagande att tillhandahålla service i världsklass till våra kunder över hela världen.

TOPREGAL är officiellt ett "toppföretag"

År 2024 tilldelades TOPREGAL "Top Company"-stämpeln av kununu för tredje gången i rad. Detta placerar oss återigen i topp 5% av de mest populära företagen på denna plattform. Sigillet representerar inte bara vår moderna företagskultur, utan är också ett tydligt uttryck för förtroendet och tillfredsställelsen hos våra engagerade medarbetare. På TOPREGAL fokuserar vi på en uppskattande, stödjande och motiverande arbetsmiljö för att få ut det bästa av vårt team.


För närvarande tillgängliga tjänster

Här hittar du detaljerad information om våra lediga jobb. Vi tar alltid gärna emot ansökningar till försäljningspositioner - helst med kunskaper i främmande språk. Naturligtvis är även andra områden öppna för spontanansökningar när som helst. Skicka helt enkelt din fullständiga och informativa ansökan till bewerbung@topregal.com.

Vårt DNA

På TOPREGAL lever vi, förutom de värderingar som anges här, av öppen och ärlig kommunikation, respektfull interaktion och smidiga strukturer för att uppnå våra mål tillsammans. Mer information

Hjälpsamhet
Respekt
Förtroende
Laganda
Erkännande
Entusiasm

Lokaler

Här hittar du din produktexpert och lämpliga svar på dina frågor samt lösningar på eventuella problem som kan uppstå i samband med våra produkter.

Är du intresserad? - Kom och delta i vår verksamhet!

Vi erbjuder dig chansen till en spännande karriär i ett mycket tillväxtorienterat företag med startup-karaktär. Möjlighet att arbeta i en intressant och flexibel arbetsmiljö och att bidra till utveckling och optimering av interna processer. Du får en attraktiv, prestationsbaserad lön, möjligheter till vidareutveckling och långsiktiga utsikter.

Bli en del av ett dynamiskt växande företag med platt hierarki och ett mycket motiverat team.

Topregal-arbetare