Alla produkter

Påkörningsskydd

Header

Det kan ske snabbt. När du inte är uppmärksam kör gaffeltrucken in i hyllorna. Inga problem vid låg hastighet, men tyvärr händer det ofta att den kraftiga kuggstången skadas. Det är här som stötskyddsanordningar av stål kan hjälpa till - helst i signalfärger och i olika former för varje område i lagret: hyllor, anställda och allt som är värt att skydda i lagret är perfekt säkrat med stötskydd.

Filtrera resultat
×

Pris / kr

Produkttyp
24 artiklar

Utsikten
  1. 1
  2. 2
Bästsäljare
Pollare_målad_huvudsaklig_bild
Jämför
Maximalt 4 produkter kan jämföras samtidigt.
1.206,35 kr
plus 25% moms
Leveranstid 3 - 5 arbetsdagar
Frakt 2289,- kr en gång per order
Jämför
Maximalt 4 produkter kan jämföras samtidigt.
1.033,85 kr
plus 25% moms
Leveranstid 3 - 5 arbetsdagar
Frakt 2289,- kr en gång per order
  1. 1
  2. 2

Stötskydd och kollisionsskydd för ställningar, kantskydd och stötskydd Pollare - mer än bara en plikt.

Hur gärna man än vill undvika det händer det tusentals olyckor i lager- och produktionsområden varje år när man manövrerar med en gaffeltruck eller en palltruck. Lagstiftaren fastställde tidigt motsvarande bestämmelser för säkring av fasta ställningar och inspektionsintervaller. Dessa finns i DIN EN 15635, BGR 234 och DGUV:s föreskrift 108-007. Tunga ställningar, som t.ex. kragar, pallställ och bredspänniga ställningar, måste inspekteras regelbundet enligt dessa föreskrifter. En viktig del av denna inspektion är också att kontrollera om ställningarna är skadade. Med kollisionsskydd för hyllor kan sådana skador inte uppstå överhuvudtaget.

Kollisions- och stötskydd skyddar material, hyllor och människor.

Stålkollisionsskydd är det mest populära kollisionsskyddet för att förhindra skador på de bärande ramarna för ställningar, eftersom det är mycket robust och inte behöver bytas ut omedelbart efter en kollision. Färgskalan i signalfärgerna gul-svart är iögonfallande och fyller därmed en viktig varningsfunktion för att skydda hyllor och byggnader från kollisionsskador eller repor. Stålskyddet kan också användas utomhus tack vare den väderbeständiga färgen.

Hörnskydd / kantskydd och stötskyddspollare

Hörnskydd och kollisionsskyddspollare kompletterar säkerhetsutbudet. Vare sig det gäller skydd av hyllkant eller väggar - det robusta kantskyddet i stål ger sig inte så snabbt. Kollisionsskyddspollare klarar även de starkaste krafterna och används ofta för att skydda tillträde och gångvägar för människor.


Årlig avgift för provning och inspektion av ställningar

TOPREGAL erbjuder en årlig inspektion av dina tunga hyllor - även hyllor som inte ingår i vårt sortiment av tunga hyllor. Vi ger dig gärna en lämplig offert och utför inspektionen på plats. Vi reparerar även mindre fel på hyllorna direkt. I slutet av inspektionen får du en inspektionsrapport och ditt hyllskåp får ett inspektionsmärke som anger nästa inspektionsdatum. Du hittar mer information i serviceavsnittet Hyllinspektion.

...läs mer