Alla produkter

Konfigurator för arbetsbänken

En arbetsbänk precis som du vill ha och behöver den. Med bara några få klick kan du konfigurera alla delar för din nya, individuellt utformade arbetsbänk. Med den praktiska delningsfunktionen kan du skicka din arbetsbänk som en länk direkt från konfiguratorn för arbetsbänkar online och spara den för senare användning.

läs vidare
1.
Bredd:
1,2 m
2,3 m
Djup:
60 cm
80 cm
Mobil:
Ja
Nej
Bakvägg:
Ja
Nej
Artikeln är tillfälligt slut i lager Förväntad leverans från: 00.00.0000
plus 25% moms
Leveranstid
3 - 5 Arbetsdagar
Frakt 2289,- kr en gång per order
Tekniska data
Anteckningar för din konfigurerade MFW1000-arbetsbänk

Alla uppgifter avser jämnt fördelade belastningar. När du lastar hyllan får du inte överskrida hyllans och fackets belastning. I princip gäller de nuvarande riktlinjerna för den tyska olycksfallsförsäkringen (DGUV:108-007, tidigare BGR234) vid användning av våra hyllor. Kunden är skyldig att iaktta reglerna för montering och val av lämplig monteringsplats, särskilt genom att undersöka golvets skick och belastning. TOPREGAL tar inget ansvar för olyckor/skador orsakade av felaktig användning. Vårt expertteam svarar på alla dina frågor. De angivna måtten är ungefärliga och kan variera med några centimeter. Kontakta oss om du behöver de exakta måtten för din önskade hylla.

Leveransomfattning/packlista
Pos.
Artikelnamn
Antal

En arbetsbänk för alla ändamål

Vår MFW1000-arbetsbänk - en multifunktionell arbetsbänk som endast finns hos TOPREGAL - passar för alla ändamål. Om du vill arbeta med verktyg kan du använda multiplexbrädan av robust bokträ som är förseglad med linoljefärg som stöd. Detta stöd är en av de vanligaste egenskaperna för våra arbetsbänkar. När du hanterar vätskor är det bästa valet det avtorkningsbara stålstödet. Med det praktiska gallret får du ett lättstädat stöd som kännetecknas av en robust finish. Vår träskiva av 25 mm tjock limmad spånskiva är ett billigare alternativ till vår slitstarka Multiplex-skiva.

Konfigurator för arbetsbänken

Med arbetsbänkskonfiguratorn kan du säkert hitta rätt arbetsbänk för dig och dina tillämpningar. Ytterligare moduler och tillbehör visas direkt, som här sammanfattas i detalj för dig:

Den perforerade bakre väggen (tillval) gör vår arbetsbänk till en riktig organisatör: verktyg, maskiner eller till och med stapelbehållare eller förvaringslådor med öppen front kan enkelt fästas på den. Vi erbjuder två förkonfigurerade tillbehörssatser här i butiken.

I sortimentet av arbetsbordstillbehör erbjuder vi även integrerbara verktygsskåp och verktygslådor som valfria moduler. Verktygsskåpen/verktygslådorna finns i två djup för att passa till den valda arbetsbänken. De är låsbara och tillverkade av robust stål. Dörrarna och utdragbara lådor i blått är perfekt anpassade till kroppen i diskret ljusgrått. I verktygsskåpet finns en hylla som kan hängas in i olika höjder beroende på dina behov. Den andra modulen, verktygslådan, består av fyra lådor, som var och en är försedd med en fackfördelare och är låsbar.

Professionellt tips: Du kan också integrera dessa moduler i våra förvaringshyllor.

Mobil och höj- och sänkbar: MFW1000

Det oändliga antalet användningsmöjligheter är inte allt som MFW1000-arbetsbänken har att erbjuda: De lättmonterade hjulen av hårdgummi gör den till en mobil arbetsbänk på nolltid - hjulen kan också monteras senare om du redan har köpt en arbetsbänk, en tung arbetsbänk eller ett arbetsbord.

Beroende på dina behov kan du när som helst och med liten ansträngning omvandla arbetsbänken till en mobil eller stationär version.

Arbetsbänkens arbetshöjd kan justeras optimalt i steg om 5 cm med hjälp av ett galler. Det är därför MFW1000 ofta köps när en höj- och sänkbar arbetsbänk behövs. Ett annat element kan också läggas till på sidan om så önskas. Detta gör det möjligt att förlänga vår multifunktionella arbetsbänk till en radbänk av valfri längd. Precis som du vill ha och behöver den.

Snabbt monterad och transporterad

Tack vare den speciella plug-in-konstruktionen kan arbetsbänken monteras och demonteras på några minuter. Detta gör arbetsbänken idealisk att ta med sig till alla arbetsplatser, även i mindre företagsbilar.

Ta en titt på vår korta och informativa produktvideo om arbetsbänken!

... läs mer