+++ Fira 15 år av TOPREGAL med oss - i april: 15% extra rabatt - upp till 58% besparingar möjliga! +++

Alla produkter

Mobila lagerhyllor och arbetsbord

Header

Behöver du snabbt flytta några få paket eller arbetsmaterial från A till B med extremt höga belastningar per hyllplan? Våra förvaringshyllor på hjul är riktigt starka på detta! Med en maximal belastning på 500 kg per nivå, de stabila svängbara plasthjulen och handtaget kan allt flyttas, transporteras och flyttas på nolltid. Beroende på vad som ska flyttas finns det ett lämpligt stöd. Välj helt enkelt den typ av stöd som passar dig i filtret så visas de matchande varianterna av mobila hyllor direkt nedanför. När du väl har använt den kommer du inte att vilja vara utan denna rullande hjälpare igen. Se själv!

Bred
Attribute
Höjd
Attribute
Djup
Attribute
Antal nivåer
Attribute
Hyllplan
Attribute

Mobila lagerhyllor och arbetsbord bästsäljare

Mobila förvaringshyllor med galler

Den mobila förvaringshyllan är utrustad med ett galler av galvaniserat stål och är idealisk för att transportera eller konfigurera varor som kan droppa eller silas, till exempel trädgårdsjord.

Multiplexbräda eller trästöd för arbetsbordet på hjul

Stödet av trä (pressboard) är det enklaste alternativet för transport av torra varor. Om du däremot vill förvandla det mobila förvaringsstället till ett arbetsbord rekommenderar vi multiplexbrädan av robust bokträ med en yta som är belagd med linoljeoljelack.

Stålhyllstöd för vätskor eller farligt gods

Ett stålstöd för den mobila förvaringshyllan är det bästa sättet att transportera behållare med flytande innehåll. Om något går fel är den släta stålytan lätt att torka av. Stålstödet uppfyller också alla krav i gällande brandskyddsbestämmelser.

...läs mer