+++ Fira 15 år av TOPREGAL med oss - i april: 15% extra rabatt - upp till 58% besparingar möjliga! +++

Alla produkter

Driftsutrustning & -teknik

Kärnan i vår fabriks utrustning och teknik

TOPREGALs företagsutrustning och teknik är inriktad på kvalitet, funktionalitet och säkerhet. Vi strävar efter denna höga standard helt oberoende av vilken sektor av företagsutrustning eller företagsteknik vi är verksamma inom. Till exempel är både våra olika verktyg och maskinerna i kategorin driftsteknik av högsta kvalitet. Dessutom erbjuder vår företagsutrustning många olika funktioner. Med våra förpackningsartiklar, t.ex. det praktiska handbandningsverktyget HU-P1316 eller den stora pallomslagaren PWS1650, kan du snabbt binda, slå in och förbereda varor för leverans. För ytterligare säkerhet under transport förvandlar LPM16-luftkuddemaskinen vår TecMaschin-luftkuddefilm till mjuka men robusta luftkuddar. Alla våra produkter inom fabriksutrustning och teknik är utformade för att vara säkra och uppfyller alla relevanta europeiska standarder för säkerhet i ditt lager. Våra låsbara verktygsskåp och skåp ger ytterligare skydd mot obehörig åtkomst till material eller verktyg.

Driftsteknik för varje företag

Vår kategori driftsteknik är indelad i tre fasta områden där TecMaschin är specialiserad: Fabriksteknik, förpackningsteknik, sanitära förhållanden och inomhusklimat.

Området anläggningsteknik omfattar framför allt arbete i lager och verkstäder som har lite eller inget att göra med förpackning, transport eller leverans av varor. I detta sortiment av driftsteknik hittar du ett rikt urval av verktygsskåp med verktyg, som till exempel vår kompakta verktygsvagn WZ220. Den är utrustad med fyra fyllda lådor fulla med skruvmejslar, flera skiftnycklar och en mängd olika tänger. Vår TecMaschin verktygsväska WKB47 imponerar med sina härdade kromvanadiumverktyg och sitt praktiska sätt att förvara verktygen utanför verktygsskåp - och även transportera dem.

Den hydrauliska domkraften WH50 hjälper dig när du arbetar med dina fordon. Detta kompakta kraftpaket lyfter inte bara vanliga bilar utan även lastbilar. Med en dragvikt på 50 ton klarar den här domkraften till och med att lyfta lastbilar till en bekväm arbetshöjd.

Driftteknik - elektrifierande enkel

Vår elektriska utrustning av märket TecMaschin är lika imponerande. Med den elektriska fatpumpen FP60 på 880 watt kan du till exempel pumpa ut särskilt stora fat på bara några sekunder eller överföra vätskor från en behållare till en annan. Den elektriska trådbindningsmaskinen BV34 klarar upp till 1 500 knop med ett uppladdningsbart 12-voltsbatteri och är därmed det perfekta tillägget till din arbetsteknik på byggarbetsplatsen.

Helst ska du också alltid kunna se något på din byggarbetsplats eller i ditt lager, oavsett om du arbetar sent eller i källarlokaler. För detta ändamål erbjuder TecMaschin flera nät- och solcellsdrivna LED-lampor som förvandlar natten till dag både inomhus och utomhus. Praktiskt: tillsammans med en lyktstolpe kan du installera SLS6000 solcellslampan permanent på gården, längs stigar eller inre vägar för att alltid ha fri sikt.

Med vår fritt monterbara och flexibla solpanel kan du till och med välja vilken elektrisk enhet som ska försörjas med solenergi. Rätt använt av denna solcellspanel med 69 celler avlastar den både din plånbok och miljön.

Högkvalitativ företagsutrustning till ett lågt pris

TOPREGALs motto har alltid varit: Kvalitet har sitt pris. Den behöver dock inte vara särskilt hög. Vi erbjuder vår fabriksutrustning och teknik till våra vanliga förmånliga priser. Kvaliteten på våra produkter och tjänster är fortfarande lika hög som du känner den från oss. Våra artiklar är av hög kvalitet och har alla nödvändiga anordningar som är nödvändiga för din driftsäkerhet.

Övertyga dig själv om den höga kvaliteten på våra artiklar om fabriksutrustning och teknik.

...läs mer