Alla produkter

Om oss

TOPREGAL GmbH, grundat 2009, är ett globalt verksamt familjeföretag med huvudkontor i Filderstadt nära Stuttgart. Som specialist på hyllsystem med en etablerad online-postorderverksamhet för företagstillbehör är vi din pålitliga partner för individuella inredningslösningar i lager och kontor. Med vår mångåriga erfarenhet och utpräglade kundorientering kan vi ge dig kompetent stöd för din lagerplanering, lagerutrustning och lagertestning, särskilt inom området för tunga hyllor.

Sedan 2019 har vi kontinuerligt utökat vårt produktsortiment och erbjuder inte bara olika hyllsystem för företag, utan också ett brett utbud av andra produkter för operativ användning. Vårt varumärke SolidHub är redan synonymt med kvalitet och hållbara drivsystem inom lyftutrustning, transportutrustning och industritruckar. Alla SolidHub-produkter är antingen elektriskt eller manuellt drivna. Inom segmentet rengöringsutrustning för den kommersiella sektorn har vi ytterligare ett starkt varumärke i vår portfölj med wipeket. Ren drivteknik säkerställer rena ytor. Under vårt eget varumärke TecMaschin utökar vi ständigt vårt sortiment av maskiner och verktyg som underlättar det dagliga arbetet på lagret och som redan uppskattas av många företag. År 2023 lades SoloPort till i vår varumärkesportfölj. Detta varumärke står för hållbar solteknik med 100 % grön genererad el och framtidsorienterade energikoncept.

Vårt kvalificerade ingenjörsteam arbetar dagligen med att utveckla innovativa produkter och optimera befintliga lösningar. I detta flödar inte bara deras tekniska kunnande in, utan även värdefull feedback från kunderna. Detta nära samarbete gör det möjligt för oss att erbjuda produkter som är exakt anpassade till våra kunders behov. Med ett tydligt fokus på effektivitet, kvalitet och hållbarhet sätter TOPREGAL därmed nya standarder i branschen.

För att säkerställa att våra produkter når våra kunder snabbt öppnade vi 2020 ett andra stort lager i Wesel, Nordrhein-Westfalen. Sommaren 2021 öppnade vi vårt dotterbolag TOPREGAL UK Ltd. i Wales, Storbritannien, med ett självständigt lager och ett nästan identiskt produktsortiment, med artiklar som är klara för leverans inom 24 timmar, precis som vårt moderbolag i Tyskland.

Sedan 2022 har vår skräddarsydda produktions- och logistikanläggning i Pasewalk (norr om Berlin) varit i drift och möjliggör lika snabba leveranser i Öst- och Nordeuropa. Dessutom öppnade vi 2023 en anläggning på USA:s östkust i Bensenville, Illinois. På grund av den ökade efterfrågan och vårt krav på att garantera korta leveranstider även utomlands öppnades ytterligare fem TOPREGAL US Corp. under året i Kalifornien, Texas, Pennsylvania och Missouri. År 2024 flyttade vi in i vårt huvudkontor i USA med ett eget stort lager i Houston, Texas.

Idag litar mer än 100.000 företagskunder över hela världen på våra produkter och uppskattar vårt oslagbara förhållande mellan pris och prestanda. Vi ser fram emot att övertyga även dig om vårt breda produktsortiment!

TOPREGAL anställda


   
   
Vår vision

TOPREGAL - din partner för tunga hyllor, förvaringsteknik och kontorsmöbler

TOPREGAL erbjuder mycket mer:

  • Kompetent rådgivning för skräddarsydda lösningar
  • Maximal flexibilitet och blixtsnabba reaktionstider
  • Stort lagersortiment med omedelbar tillgänglighet för nästan alla artiklar
  • Expressleverans möjlig inom 24 timmar i hela Tyskland
  • Högsta kvalitet och testade produkter
  • Hyllmontering av experter
  • Certifierade ställtester för våra egna ställsystem och ställsystem från tredje part
  • 5 års garanti på våra hyllsystem för din säkerhet och tillfredsställelse

Om du har några frågor eller speciella krav, tveka inte att kontakta oss. Vi ser fram emot ditt samtal, chatt eller meddelande!


TOPREGAL i hela världen: Våra anläggningar i korthet

Våra produkter levereras över hela världen från det lager som ligger geografiskt närmast dig.

Vår service

Som specialiserad återförsäljare hjälper vi dig gärna från den första planeringsfasen till det löpande underhållet av ditt lager. Mer information om våra tjänster hittar du här: