Alla produkter

Skydd

Header

Sätt personalens välbefinnande i första rummet, främja miljövänliga transportsätt och garantera säkerhet och komfort med lämpliga skydd. Våra rökskydd är utformade för att ge rökare ett vindskyddat regnskydd på avstånd från huvudentréer och gångvägar. Varje skydd är utformat för att klara olika väderförhållanden. En solcellsdriven LED-lampa med rörelsesensor är ett bra komplement, särskilt under den mörka årstiden. Dessutom erbjuder vi robusta och modernt utformade cykelskydd, idealiska för att skydda cyklar från väder och stöld.

Filtrera resultat
×

Pris / kr

7 artiklar

Utsikten
Jämför
Maximalt 4 produkter kan jämföras samtidigt.
1.321,35 kr
plus 25% moms
Leveranstid 3 - 5 arbetsdagar
Frakt 2289,- kr en gång per order

Cykelställ på arbetsplatsen

I och med mobilitetsrevolutionen blir cykelställ alltmer en självklarhet som företag måste investera i. Enligt Statista har cirka 82 miljoner cyklar färdats på tyska vägar under de senaste åren och trenden är fortfarande stigande. Det gör cykeln till ett av de mest utbredda transportmedlen i Tyskland och den används ofta för den dagliga pendlingen till arbetet. I huvudstaden pendlar till exempel en tredjedel av alla anställda till jobbet med cykel. Det säger sig självt att efterfrågan och behovet av cykelparkeringar ökar. Särskilt med nya modeller och elcyklar är medarbetarna glada när cheferna tänker tillsammans med dem och erbjuder cykelskydd framför företaget i linje med trenden.

Beställ cykelskydd av metall

TOPREGAL cykelställ håller dina anställdas cyklar säkra och skyddade från väder och vind. Stativen i sig är dessutom särskilt robusta och hållbara tack vare användningen av högkvalitativa material som varmförzinkat stål och PC. Beroende på behov kan cykelställen i metall också utökas flexibelt, snabbt och enkelt med cykelhängare. Cyklarna kan fästas på monteringsstängerna med lås så att de är skyddade mot stöld samt vind och väder.

Upptäck skydd för rökning

Förutom cykelskydd i metall erbjuder vi även rökskydd i olika storlekar. Tack vare den lätta aluminiumramen är de enkla att transportera från A till B och sedan ställa på plats. Rökskydden imponerar också med sin raka och enkla design, som diskret och diskret smälter in i alla miljöer. Dessutom ger en miljövänlig LED-solcellslampa med rörelsedetektor ljus i upp till tio timmar i mörkret - stormar och regnväder åtföljs ju sällan av strålande solsken.

...läs mer