Alla produkter

Rumssystem

Rumsystem som har allt

Våra rumssystem är utformade för alla behov och ändamål. Oavsett om det är en förvaringsplattform som snabbt kan integreras, ett bekvämt hallkontor eller ett förvaringstält. Rumssystemen från TOPREGAL övertygar med korta leveranstider, eftersom de oftast finns i lager. Beroende på produkten kan du snabbt planera ytterligare utrymme för inomhus och utomhus och flytta in strax därefter.

Varför behöver jag ett rumsystem och vilket passar mina behov?

Alla våra rumssystem erbjuder extra utrymme för nya eller ändrade krav. Här är det framför allt viktigt att en byggnadsplanerare inte behöver engagera sig först när en ny byggnad planeras och byggs. Nej, här handlar det om att erbjuda en lämplig lösning för respektive behov utan stora ansträngningar och långa planerings- och eventuellt byggtider. Om du behöver ett slutet, ljuddämpande rum för kontorsverksamhet på lagret eller i produktionen och du har utrymme, är ett hallkontor eller masterkontor rätt lösning. För ett nybyggt utrymme i rummet är en klassisk lagerplattform, även kallad podium eller förvaringsplattform, perfekt. Här bygger du helt enkelt uppåt och använder trapporna för att snabbt och enkelt nå den nya arbetsytan i lagret. Du kan också kombinera de två och bygga ett lagerkontor på en lagringsplattform. Om du vill vara flexibel och oberoende av plats är den mobila versionen, det vikbara containerkontoret, ett bra val.

Lagerplattformen - klassikern bland rumssystemen i lagret

En lagerplattform består av en stålkonstruktion som kan monteras var som helst i området. Vår modell av lagerplattformen, som är prefabricerad i tre storlekar som standard, täcker redan en stor del av de vanligaste lagerplattformarna. Detta innebär att våra lagringsplattformar kan levereras snabbt och våra extremt snabba leveranstider gäller även här. Du väljer helt enkelt standardmodulen eller de två förlängningsmodulerna och det är allt. Byggandet kan börja.

Ett kontor för förmannen, tack!

Särskilt i södra Tyskland kallas hallkontor ofta för hantverksmästarkontor. Som namnet antyder kan lagerchefen eller produktionsledaren dra sig tillbaka för till exempel viktiga telefonsamtal, eftersom ett bra hallkontor är idealiskt för att minska buller, eller för att hantera pappersarbete i en dammfri och luktskyddad miljö. Vårt flexibla PREFAB-hallkontor är en riktig höjdare: det har just dessa egenskaper och kan snabbt byggas upp med bara några få hantverkare. Panelerna i alla PREFAB-hallkontor kan smidigt klickas in i varandra med hjälp av principen med tunga och spår, så att det nya huvudkontoret skapas panel för panel. Varför tar du inte en titt? PREFAB hallkontor Läs mer.

Rumsystem från TOPREGAL: Ett måste för varje förvaringsproffs

Oavsett om det är en tälthall, en PREFAB-hall, ett kontor eller en lagringsplattform. Med vårt utbud av rumssystem hittar du garanterat exakt det du letar efter eller till och med något bättre. Flexibel och stationär, högkvalitativ och praktisk. Våra rumssystem passar dina behov och skapar utrymme för hantverksmästare, gesäller och lärlingar samt för förvaringsvaror och fordon. Ta en titt och övertyga dig själv om vårt urval av intelligenta rymdlösningar.

...läs mer