Alla produkter

Mobila hyllor och bord med snedställda hyllplan

Header

Hyllor med snedställda hyllplan är perfekta hjälpredor vid plockning av mindre artiklar. Dessa förvaras bäst i förvaringslådor tills de tas bort. Både när det gäller den mobila hyllan med snedställt hyllplan och för den stationära versionen är planen anordnade i en vinkel på 20° så att man snabbt kan se och ta de förvarade varorna. Rundbalken förhindrar att varan eller förvaringslådorna kanar ut. Välj enkelt de mått du behöver i filtret och passande mobila lutande hyllor med snedställda hyllplan visas omedelbart därunder. När du väl har arbetat med denna mobila plockningsassistent kommer du inte att vilja vara utan den. Låt dig övertygas!

Bred
Attribute
Höjd
Attribute
Djup
Attribute
Antal nivåer
Attribute

Mobila hyllor och bord med snedställda hyllplan bästsäljare

Utsikten

Mobil hylla med snedställda hyllplan för perfekt inriktade varor på önskad plats

Denna speciella hylla har många namn: Hylla med snedställda hyllplan, plockhylla, Kanbanhylla eller hämtningshylla. Funktionen hos denna hylla är utformad för korta lagertider, eftersom det som förvaras i denna typ av hylla är avsett för snabb borttagning. Hyllstöden är upphängda på sned i hyllan och som ett resultat glider varorna automatiskt framåt så snart den främsta artikeln tas bort. Med den mobila Kanbanhyllvarianten är du oberoende av plats eller kan fylla bakifrån utan att det krävs fritt tillgängliga vägar bakom. Rulla kort åt sidan, fyll på och rulla tillbaka igen.

Tillbehörsartiklar till din mobila hylla med snedställt hyllplan

Vi har också rätt tillbehör och enskilda delar till din mobila hylla: Förvaringslådor i olika storlekar, handtag, stöd, magnetband för märkning eller rundbalkar för säkert grepp.

...läs mer