+++ Fira 15 år av TOPREGAL med oss - i april: 15% extra rabatt - upp till 58% besparingar möjliga! +++

Alla produkter

Mobila däckhyllor och däckvagnar

Header

Ett mobilt däckställ eller en däckvagn är mycket praktiskt i bilverkstäder med ett däcklager. Tack vare det mobila däckstället kan det två gånger per år återkommande däckbytet påbörjas på ett sätt som är skonsamt för ryggen: De lagrade hjulen placeras på däckvagnen och körs till bilen. Däcken placeras på vagnen och körs till bilen, där de snabbt byts ut. Med ett däckställ för 8 däck kan bytet göras utan att däcktypen blandas på varje nivå. I filtret väljer du helt enkelt den däckstorlek som passar dig - i cm eller tum, som du vill - och de matchande däckvagnarna visas omedelbart nedanför. När du väl har använt den kommer du inte att vilja missa denna praktiska verkstadshjälpare igen. Se själv!

Konfigurera ditt hyll- eller bordssystem

Bred
Attribute
Höjd
Attribute
Djup
Attribute
Rätt rackdjup för dina däckstorlekar
Rekommendationen baseras på genomsnittlig däckdimension vid användning av den angivna tumstorleken.
Attribute
Antal nivåer
Attribute

Mobila däckhyllor och däckvagnar bästsäljare

Ergonomiskt arbete med det mobila däckstället

Kompletta hjul med stålfälgar väger några kilo. Att lyfta ett hjul och bära det till bilen är möjligt, men om du bär flera hjul från lagret till lyftplattformen varje dag kommer du snabbt att känna hur mycket din rygg belastas. En däckvagn eller ett mobilt däckställ kan snabbt hjälpa till. Utrustad med fyra svängbara hjul och tillverkad av lackerat stål har du en flexibel hjälpare vid din sida i bilverkstaden i många år.

Men ett däckställ på hjul är inte bara praktiskt för ett kommande hjulbyte. Även om hjulen måste förvaras under en kortare tid när du arbetar med bilen och verkstaden är ganska liten eller vägarna smala, kan ett mobilt däckställ rullas undan helt enkelt.

För olika hjul, däck eller fälgar finns däckvagnen i tre olika djup: 40 cm djup är perfekt för 13-15 tum stora hjul, 50 cm djup för 16-18 tum stora däck och 60 cm djup för däck mellan 19 och 29 tum. Tack vare däckets lilla kontaktyta på racket kan däcken förvaras under en längre tid utan problem, eftersom inga tryckmärken bildas.

En däckvagn blir ett mobilt arbetsbord eller ett förvaringsställ.

I bilverkstaden kan ett sådant däckställ på hjul också snabbt "missbrukas": till exempel kan ett motorblock eller andra bildelar placeras på det så att arbetet kan fortsätta på det. Det är inte heller någon hemlighet att våra mobila däckställ också kan omvandlas till ett individuellt mobilt arbetsbord eller en mobil arbetsbänk med stöd. Med en perforerad baksida och ett verktygsskåp sorteras verktyg och arbetsutrustning snyggt och platsbesparande.

...läs mer