+++ KAMPANJ FÖRLÄNGD: 15 års TOPREGAL-jubileumsrabatt även i maj: 15% extra - upp till 58% besparingar möjliga! +++

Alla produkter

Rengöringsutrustning

Rengöringsmaskiner, skurmaskiner, sopmaskiner, våttorkdammsugare med mera.

Rengöringsmaskiner har en kristallklar uppgift, nämligen att garantera en hög renhetsnivå på kort tid. Det är precis vad våra rengöringsmaskiner av märket wipeket står för. Begreppet "rengöringsmaskiner" är brett definierat: Vårt utbud av städmaskiner är brett, från våttorkdammsugare och till skrubbar och sopmaskiner med åkpåse. Här gäller vår princip: renhet produceras inte bara av rengöringsmaskinerna själva, utan även energitillförseln till våra rengöringsmaskiner är 100 procent klimatneutral.

Dessutom erbjuder vi ett brett utbud av reservdelar och tillbehör till våra rengöringsmaskiner. Det handlar om allt från enkla slitdelar, t.ex. en rengöringsborste, ett dammfilter eller ett tillbehör till dammsugaren, till polerings- och rengöringsdynor, som inte ingår i själva rengöringsmaskinens leveransomfattning. Vi erbjuder dig möjligheten att bygga din egen maskin med lämpliga tillbehör. Vårt team av wipeket-experter ger dig gärna råd om ditt val. Dessutom får du en flaska av vårt smutslösande universalrengöringsmedel Multi-Blue gratis med varje skrubber.

Köp rengöringsmaskiner hos TOPREGAL och ha alltid rätt maskin till hands.

Som du ser är du alltid väl förberedd och har alltid rätt produkt till hands för varje städjobb när du köper dina städmaskiner från TOPREGAL. Varje enskild maskin har sina egna fördelar för ditt företag. Till exempel är wipeket skrubbarna särskilt lättmanövrerade tack vare den ergonomiskt justerbara styrspaken och kan enkelt nå varje smal rad av hyllor i ditt lager för rengöring utan att lämna några rester. Däremot är en sopmaskin med redskap idealisk för stora områden. Detta beror dels på den exceptionellt höga rengöringskapaciteten på 8 400 kvadratmeter per timme, dels på den långa drifttiden och den höga arbetshastigheten. Tack vare alla dessa faktorer kan du bekvämt använda sopmaskinen både inomhus och utomhus. Du kan använda våttorkdammsugaren speciellt för att effektivt rengöra mindre smuts, som kan vara både torr och fuktig.

...läs mer