Alla produkter

Lagerhylla tillbehör

Header

Vår service är lika stabil som våra rack. Så förutom de typiska kompletta erbjudandena och en självkonfigurerad lösning för våra lagerhyllor erbjuder vi naturligtvis också de enskilda delarna och de matchande tillbehören för din lagringslösning. Vi skiljer på kategorierna förvaringsställsstativ, tvärbalkar och stöd samt verktygsskåp och perforerade eller sidoväggar. Det spelar ingen roll vad du behöver som tillägg eller efterföljande till ditt förvaringsställ: Här hittar du det till det vanliga rättvisa TOPREGAL-priset och det kvalitetslöfte som vårt företag står för.

Lagerhylla - stativ

Lagerhylla - stativ

Höjd: 200 cm - 400 cm
Djup: 40 - 120 cm
Visa produkter
Tilbehørsvarer indlæses

Não foi possível carregar o acessório selecionado.

Lagerhylla - balkar

Lagerhylla - balkar

Bredd: 220 cm / 110 cm
Visa produkter
Tilbehørsvarer indlæses

Não foi possível carregar o acessório selecionado.

Lagerhylla - hyllstöd

Lagerhylla - hyllstöd

Visa produkter
Tilbehørsvarer indlæses

Não foi possível carregar o acessório selecionado.

Lagerhylla - verktygsskåp och förvaringsskåp

Lagerhylla - verktygsskåp och förvaringsskåp

Visa produkter
Tilbehørsvarer indlæses

Não foi possível carregar o acessório selecionado.

Lagerhylla - hålväggar och sidoväggar

Lagerhylla - hålväggar och sidoväggar

Visa produkter
Tilbehørsvarer indlæses

Não foi possível carregar o acessório selecionado.

Lagerhylla - tillbehör

Lagerhylla - tillbehör

Visa produkter
Tilbehørsvarer indlæses

Não foi possível carregar o acessório selecionado.

Stolpar för lagringsställ: Vad du behöver veta

Du kan få våra förvaringsställ i höjder mellan 200 cm och 400 cm. Beroende på höjden på ditt lager, din butik eller ditt byggvaruhus hittar du det du söker här. Med en fältbelastning på 2000 kg håller våra hyllstativ dina varor optimalt. De finns också i sex olika djup mellan 40 cm och 120 cm, så att du kan utnyttja det tillgängliga utrymmet på bästa sätt och ändå inte begränsas av begränsat utrymme. Den höga stabiliteten hos våra lagerhyllor garanteras av de robusta bultankarna som är djupt nedgrävda i marken. Stå stadigt. Med förvaringsställets stolpar från TOPREGAL.

Stolpar för lagringsställ: Vad du behöver veta

Pallställsbalkarna från TOPREGAL finns i två längder (110 cm, 220 cm) och två former (fyrkantiga och runda), och de uppfyller den viktigaste uppgiften i lagret: de tar upp lasten. Och inte för lite: Belastningen på tvärbalkarna för våra förvaringshyllor är 500 kg. Detta innebär att medelstora och tunga föremål kan förvaras i ett professionellt förvaringsställ. Den okomplicerade monteringen med hjälp av säkerhetsnålar som hakar fast i lagerhyllans stolpar gör det särskilt enkelt att montera och eftermontera tvärbalkarna. Den iögonfallande signalfärgen orange ger extra säkerhet här, eftersom ingen traverskörning och därmed ingen nivå kan förbises. På så sätt undviker man kollisioner och säkerställer driftssäkerheten. Lyft vikter med TOPREGALs lagerhyllor.

Stöd för förvaringsställ: Vad du behöver veta

Trä, stål, galler och multiplexskivor. TOPREGAL hyllstöd för våra förvaringshyllor är lika mångsidiga som deras användningsområden. De enskilda stödmaterialen och ytbehandlingarna har sina egna speciella egenskaper. Trästödet är till exempel attraktivt när lätta föremål förvaras i torra rum. Om brandbelastningen i en byggnad är för hög kan man också använda mer motståndskraftiga material, t.ex. ett galler av varmförzinkat stål. De kan också användas i korrosiva miljöer. Multiplexkortet är förmodligen det mest ädla valet här. Med sitt vackra bokutseende lockar den inte bara ögat, utan ger också större robusthet i kontrast till den mjukare träskivan. Detta gör den idealisk för att utöka dina förvaringshyllor med ett arbetsbord eller en arbetsbänk. Den speciella behandlingen av detta motståndskraftiga stöd ger också skydd mot att vätskor som kan skada träet tränger in. Vilket hyllstöd som är rätt för dig beror på ditt användningsområde. Våra TOPREGAL-experter ger dig gärna råd när det gäller att välja det optimala hyllstödet.

Skåp och skåp: En förnuftig förlängning

Den dagliga rutinen för verkstad och lagring består av många olika aktiviteter. Det är inte bara en mängd olika verktyg som måste användas. Arbetsstegen måste också dokumenteras och arkiveras. Dessutom behöver de anställda en plats där de kan ta på sig sina arbetskläder. För detta ändamål erbjuder vi ytterligare skåp med dörrar och lådor i våra tillbehör till förvaringshyllor, som kan integreras i förvaringshyllor för att skapa förvaringsutrymme. De höga skåpen skapar utrymme för arbetskläder och kan även användas i omklädningsrum. Ett skåp med dubbeldörrar kan också användas för att enkelt förvara verktyg på ett ordnat sätt eller till och med oåtkomligt för obehöriga. Här varierar storlekarna och utrustningsalternativen för skåp och skåp för förvaringsstället enormt. Du kan välja mellan 4 och 10 lådor med olika djup och bredd i våra lådskåp. Ta gärna en titt och se vilken potential TOPREGALs skåp och skåp har.

Perforerade väggar och sidoväggar

Praktiskt, flexibelt och billigt att använda. Det här är perforerade väggar från TOPREGAL. De är lika enkla att fästa på en sidostolpe för förvaringshyllor som våra tvärstänger och erbjuder vertikalt förvaringsutrymme för verktyg, förvaringslådor med öppen front och andra hängande föremål som inte hör hemma på arbetsytan. På så sätt ger du förvaringsutrymmet ytterligare en dimension. Verktygshållare, ibland även kallade maskinhållare, är särskilt praktiska här. Dessa kan hängas in i den perforerade väggen och gör det möjligt att förvara verktygen snyggt och prydligt inom räckhåll. Så du behöver aldrig leta efter dina verktyg igen.

Andra tillbehör

Magnetband, förvaringslåda med öppen front, distans och hyllfördelare. De övriga TOPREGAL-tillbehören till förvaringshyllorna är lika varierande som de förvarade varorna. Till exempel kan varor och råvaror enkelt sorteras med hjälp av en hyllfördelare eller en öppen förvaringslåda. Med magnetbandet kan du enkelt märka hyllfack så att alla rörelser är korrekta vid lagring och hämtning. Med de praktiska djupdelarna kan du dessutom se till att inga delar eller lådor faller ner på andra sidan av hyllan. Med hjälp av distanser kan ytterligare funktioner i ett förvaringsställ förverkligas. På så sätt kan flera hyllor placeras bakom varandra eller så kan förvaringshyllan fästas på väggen. Det är bäst att rådgöra med våra TOPREGAL-experter för att hitta den bästa hylllösningen för dig bland dessa olika möjligheter.

...läs mer