Alla produkter

Arbetsbänkar och packbord

Arbetsbänkar, packbord och tunga arbetsbänkar, mobila och stationära.

Våra arbetsbänkar, tunga arbetsbänkar, packbord och arbetsbord är speciellt utformade för användning inom industrin och för flexibel användning på olika områden och arbetsplatser. Vi erbjuder dig ett omfattande sortiment, från en enkel arbetsbänk med en lastkapacitet på upp till 500 kg till en helt anpassad arbetsbänk med integrerade verktygsskåp, bakpanel, verktygshållare och mycket mer.

Alla modeller som visas här (utom de tunga arbetsbänkarna) är kompatibla med vårt hyllsystem och finns därför även som platsbesparande tilläggsbord med endast en stolpe. Dessutom är våra packbord, arbetsbord och (tunga) arbetsbänkar redan i grundutförandet höj- och sänkbara och kan senare även monteras som en mobil version. Alla nivåer, oavsett om det är bords- eller mellannivåer, kan justeras individuellt i höjdled i ett 50 mm raster.

Om du redan har inrättat dina arbetsstationer på ett bra sätt och letar efter ytterligare förvaringskapacitet eller användbara tillbehör kan du ta en titt på våra tunga hyllor eller våra tillbehör och vårt sortiment av fabriksutrustning.

...läs mer