Alla produkter

Vagnar & kärror

Header

Många varianter och ännu fler användningsområden omfattar vagnar och vagnar av alla slag i det dagliga arbetet. Vare sig det är i form av en bordsvagn, orderplockningsvagn, plattformsvagn eller till och med magasinvagn. Särskilda vagnar, t.ex. verktygsvagnar eller verkstadsvagnar. Här kan verktyg och smådelar förvaras perfekt skyddade och ändå är de aldrig mer än en handvändning bort. Eller plåtvagnen, som enkelt och säkert transporterar storformat och därmed skrymmande varor.

Filtrera resultat
×

Pris / kr

Max. Belastning (kg)

Antal nivåer
Däck5 artiklar

Pneumatiska däck, plastdäck eller massiva gummidäck: Däcken gör skillnad

Beroende på var och hur ofta den nya vagnen ska användas är det viktigt att tänka på vilka däck som är lämpliga. Ett luftdäck är variabelt och kan vid behov anpassas till det gods som ska flyttas för att säkerställa att hjulen har god dragkraft - oavsett hur tungt det är. Ett luftdäck klarar också nästan alla underlag perfekt, oavsett om det är vått, halt eller ojämnt. En truck med luftfyllda däck kan dock också bli punkterad från tid till annan och måste då repareras. Detta är inte fallet med en handbil med massiva gummidäck. Särskilt inomhus, där vassa föremål kan köras över, är massiva gummidäck ett bättre alternativ. Den här versionen är perfekt för kontinuerlig användning. Men innan du köper bör du tänka på att massiva gummidäck är något högre än pneumatiska däck. Plastdäck är vanligtvis de mest bullriga, men de är också extremt hållbara eftersom de knappt slits. Men den termoplastiska elastomer som används i våra produkter, TPE förkortat, är också övertygande här med sina tysta men kraftfulla rörelseegenskaper. Det låga rullmotståndet trots den enorma bärförmågan är perfekt kombinerat här. Plastdäck används därför också ofta för specialvagnar.

För skrymmande gods: panelbil eller panelvagn.

Om skrymmande trä- eller plastpaneler måste transporteras från A till B är vår panelbil ett bra val. Här kan du välja mellan däck: pneumatiska däck eller massiva gummidäck. Om de paneler som ska transporteras måste skyddas från utbrott är ett dämpande luftdäck ett säkrare val. Plåtvagnen med massiva gummidäck imponerar dock med sin robusthet och hållbarhet.

Allt flyttades snabbt och enkelt: bordsvagnar och magasinvagnar i drift

Oavsett om de används utomhus, inomhus eller i båda områdena. Magasinsvagnar eller plattformsvagnar används i nästan alla företag för att bekvämt transportera mindre varor, t.ex. kopieringspapper, paket eller annat som behöver flyttas i arbetsmiljön. Alla hyllelement är tillverkade av slitstarkt och visuellt tilltalande bokträ, monterade i en vagnskonstruktion av pulverlackerat stålrör.

Verkstadsvagn och verktygsskåp - enligt dina önskemål

Ett skåp som ger plats för alla verktyg och smådelar och som följer med dig vart du än går? Vi har det! Inte bara en, utan många. Förkonfigurerad i versionen med ett skåp och sex lådor i ljusgrått/antrakit eller i våra hyllfärger blå/orange med t.ex. fyra lådelement och ett skåpelement. Den mest populära versionen är förresten verktygsskåpet med lådor på båda sidor. Lådorna och skåpen är låsbara och tack vare hjulen även flyttbara. Alla våra mobila hyllor kan utformas och utrustas enligt individuella önskemål: Som ett mobilt däckställ för hjul och fälgar, som en mobil arbetsbänk med perforerad bakvägg och verktygshållare, som ett mobilt litet avdelningsställ eller vad du nu vill konfigurera fritt. Vi hjälper dig också gärna med att konfigurera din mobila drömhylla.

...läs mer