Alla produkter

Åkbar sopmaskin

En åkbar sopmaskin är en specialiserad rengöringsmaskin som är konstruerad för effektiv rengöring av stora inomhus- och utomhusområden. Därför används en åkbar sopmaskin ofta i industrianläggningar, lagerlokaler, parkeringshus, köpcentrum och andra stora utrymmen. Dessa maskiner erbjuder en tidsbesparande och effektiv lösning för att avlägsna damm, smuts, löv och annat skräp. Tack vare inbyggda, fina dammfilter kan även mikroplaster och föroreningar från fint damm minskas.

Åkbar sopmaskin - rengör förvaringsutrymmen elektriskt

En åkbar sopmaskin kan till exempel drivas elektriskt. Dessa modeller har den stora fördelen att de är mer miljövänliga eftersom de inte producerar några utsläpp och även producerar mindre buller. Detta gör dem särskilt lämpliga för användning i slutna utrymmen eller i miljöer där bullerstörningar bör hållas på ett minimum. En åkbar sopmaskin med eldrift är också mer energieffektiv än andra varianter med förbränningsmotor eller gas- eller tryckluftsdrift. På så sätt kan den bidra till en långsiktig och hållbar minskning av driftskostnaderna. Både företaget och teamet tjänar på att investera i en eldriven åksopmaskin.

Den batteridrivna åkbara sopmaskinen från wipeket

Den åkbara sopmaskinen från wipeket är eldriven och möjliggör sladdlös rengöring av ytor inomhus och utomhus tack vare fyra underhållsfria uppladdningsbara batterier på vardera 12 volt. Den batteridrivna städmaskinen har en städkapacitet på 8 400 m²/h och en arbetshastighet på åtta kilometer per timme - i upp till tre timmar åt gången med ett fulladdat batteriset. Den 80 liter stora dammbehållaren betalar sig även här.