Alla produkter

Hylla i butik

En butikshylla är en oumbärlig del av butiksinredningen i detaljhandeln. Å ena sidan används den för att förvara produkter snyggt och å andra sidan spelar den också en avgörande roll för en attraktiv presentation av varorna. Butikshyllor eller försäljningshyllor är därför inte bara enkla förvaringslösningar. De är snarare en integrerad del av en butiks marknadsföringskoncept. Välplacerade och tilltalande utformade butikshyllor drar till sig kundernas uppmärksamhet och uppmuntrar dem att köpa. Rätt presentation av dina produkter med hjälp av praktiska butiksinredningssystem kan därför avsevärt förbättra dina kunders shoppingupplevelse och därmed också öka din försäljning.

Butikshyllor av metall - robusta och hållbara

Butikshyllor i metall är förstahandsvalet i många butiker. Dessa robusta hyllor kännetecknas av sin stabilitet och hållbarhet och är därför idealiska för förvaring av olika produkter, till exempel både tunga och ömtåliga varor. Butikshyllor av metall finns i allmänhet i olika storlekar och utföranden så att de enkelt kan anpassas till respektive behov - helst med ett butiksinredningssystem.

Konfigurera försäljningshyllor med ett butiksinredningssystem på TOPREGAL

Ett butiksinredningssystem är ett kundanpassat koncept som skräddarsys efter de specifika kraven i en butik. Därför är butiksinredningssystemen från TOPREGAL moduluppbyggda och kan flexibelt anpassas till den aktuella filialen eller lokalen. På så sätt kan du kombinera hyllorna med varandra och med hjälp av individuellt konfigurerade försäljningshyllor utnyttja det tillgängliga utrymmet i din butik på bästa möjliga sätt och för övrigt optimera presentationen av dina produkter.