Alla produkter

Konferensbord

Konferensbord är oumbärliga möbler på kontoret samt i mötesrum och konferensrum. De fungerar som en central plats för möten, presentationer och diskussioner och spelar en avgörande roll för att främja samarbete och kommunikation inom företag. Viktiga beslut fattas regelbundet vid konferensbord i stora företag. De ger också gott om utrymme för gemensam utveckling av nya och innovativa strategier. Men vad är det egentligen som gör ett konferensbord idealiskt?

Konferensbord med stolar och andra fördelar

Som den perfekta kontorsmöbeln levereras konferensbord helst med stolar. Ett konferensbord med stolar ger tillräckligt med utrymme för att alla teammedlemmar ska kunna samlas bekvämt runt bordet när det behövs. En annan användbar funktion hos konferensbord är en kabelkanal. I den försvinner alla kablar som behövs för presentationstekniken i rummet. I digitaliseringens tidevarv, där nästan alla möten hålls med hjälp av modern, digital teknik som datorstödda presentationer, uppfyller lämpliga konferensbord naturligtvis också detta krav. Därför kompletteras konferensbordet med stolar med en praktisk kabelkanal. Beroende på konferensbordets storlek är det också meningsfullt att ha en genomgående skidram istället för klassiska bordsben, vilket ger särskilt stora föremål den nödvändiga stabiliteten och robustheten.

Köp ett konferensbord på TOPREGAL

När du köper ett konferensbord är storleken på den modell du väljer en avgörande faktor som måste övervägas noggrant. Ett för litet bord kan snart visa sig vara otillräckligt och avsevärt begränsa arbetet, medan ett för stort bord i ett litet rum kan vara kvävande och beröva konferensdeltagarna det önskade utrymmet att röra sig runt. Välj därför generösa men inte överdimensionerade mått och se till att det finns ett lämpligt förhållande mellan bordets och rummets storlek när du köper ett konferensbord.