Alla produkter

Kranvåg

En kranvåg är ett specialiserat mätinstrument som används i industriella tillämpningar för att exakt bestämma vikten på laster under lyftoperationer med lyftutrustning som gaffeltruckar, pallyftare och liknande. Kranvågen används främst i kombination med kranar och möjliggör exakta lastmätningar för olika branscher som bygg, logistik och tung industri, där den konsekvent har visat sig vara ett oumbärligt verktyg. Exakta mätningar av laster är avgörande i dessa branscher, inte bara för effektiviteten utan också för säkerheten för alla inblandade.

Kranvåg KW-3T från TOPREGAL: det elektroniska tillbehöret

Kranvågen KW-3T från SolidHub är ett praktiskt, elektroniskt tillbehör som framför allt kännetecknas av sin robusta stål- och aluminiumkonstruktion. Detta garanterar en lång livslängd och skyddar den känsliga elektroniken inuti KW-3T-kranvågen. Aluminiumhöljet skyddar den digitala mätanordningen mot stötar och slag, medan kroken av en stark stållegering ger en tillförlitlig upphängning för schacklar och linor.

Kranvågen sätter standarder för lastmätning och kännetecknas av sin imponerande prestanda och intelligenta design. Med en lastkapacitet på tre ton erbjuder den den nödvändiga kapaciteten för tunga laster samt ett brett utbud av innovativa funktioner.

Samtidigt är den extremt kompakt och väger bara 11,5 kg, vilket gör den snabb att använda och enkel att hantera, även med tunga laster.

Förutom sin fysiska robusthet har KW-3T-kranvågen också intelligenta funktioner som gör arbetet betydligt enklare. Den praktiska fjärrkontrollen möjliggör t.ex. bekväm styrning från marken och har en räckvidd på upp till 15 meter. Det innebär att funktioner som tara- eller hold-funktionen kan användas även när kranvågen är utom direkt räckhåll. Den integrerade hold-funktionen möjliggör även tillfällig lagring av värden, medan anti-jitter-funktionen säkerställer hög mätnoggrannhet. Denna funktion eliminerar klockjitter vid överföring av digitala signaler och garanterar exakta mätresultat. En överbelastningsvarning säkerställer att kranvågen används säkert och tillförlitligt genom att ge en signal så snart den maximala lastkapaciteten på tre ton uppnås.